🍷 Hochheimer Stein Spätburgunder hurmaisee elegantilla kuivuutensa ja hienolla tasapainolla hedelmäisten ja mineraalisten vivahteiden välillä
🍽️ Se sopii täydellisesti hanhenrinnan, kurpitsakiusauksen tai paistetun vasikanmaksan kanssa ja antaa jokaiselle aterialle ripauksen luksusta
🌍 Weingut Künstlerin valmistama tämä Rheingau’n Spätburgunder esitellään täydessä raikkaudessaan ja elinvoimassaan
pakkaus!
Lisätietoja Hochheimer Stein Spätburgunder - Weingut Künstler
Weingut Künstlerin Hochheimer Stein Spätburgunder tuo ensiluokkaista punaviiniä lasiin. Se esittää kauniisti kirkkaan, vaaleanpunaisen värin. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinämillä vettä tai siirappi- tai liköörimäisesti. Lasissa tämä Weingut Künstlerin punaviini näyttää aromeja luumuista, mustikoista, mustista kirsikoista, mulberrysta ja mustikoista, täydentäen savukinkku, takkapuut ja tammipuu. Tämä saksalainen viini hurmaa elegantilla kuivan makumaailmallaan. Se on pullotettu vain 0,9 grammaa jäännösokeria sisältävänä. Kuten tietenkin huippuviinillä voi odottaa, tämä saksalainen viini hurmaa kaikessa kuivuudessaan hienolla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Suussa tämä tasapainoinen punaviini esittelee ihanan tiheän rakenteen. Sen vahva hedelmähappo tekee Hochheimer Stein Spätburgunderista suussa ihanan raikkaan ja elävän. Tämä nuori punaviini Rheingaun viinialueelta, tarkemmin sanottuna Hochheimistä, vakuuttaa viimein huomattavalla jälkimaulla. Jälkimakuun liittyy myös mineraalisia vivahteita, joita hallitsevat loess- ja hiekkaiset maaperät.
Hochheimer Stein Spätburgunderin vinifikaatio Weingut Künstlerilta
Tämä tasapainoinen punaviini Saksasta valmistetaan Spätburgunder-lajikkeesta. Viinirypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Rheingaussa. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi-, hiekka-, loess-, sora- ja marmorimaahan. Tietenkin Hochheimer Stein Spätburgunderia määrittää enemmän kuin vain Hochheimin maaperä. Tämä saksalainen viini voidaan parhaimmalla mahdollisella tavalla kuvataksesi vanhan maailman viiniksi, joka esittää itsensä poikkeuksellisen vaikuttavasti. Ei voida kiistää, että viininkorjuun kypsymiseen vaikuttaa merkittävästi se, että Spätburgunder-viinirypäleet kypsyvät viileämmän ilmaston vaikutuksessa. Tämä ilmenee muun muassa erityisen pitkistä ja tasaisista viinirypäleistä sekä kohtuullisesta alkoholipitoisuudesta viinissä. Nämä saksalaisen punaviinin viinirypäleet korjataan käsin, kun ne ovat täydellisen kypsyneitä. Viinienkorjuun jälkeen rypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siinä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suuressa puussa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Hochheimer Stein Spätburgunder kypsyy vielä usean kuukauden ajan suurissa tammitynnyreissä.
Ruokaehdotus Hochheimer Stein Spätburgunderille Weingut Künstlerilta
Tätä saksalaista viiniä pitäisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seurusteluviiniksi hanhenrinnan kanssa inkivääri-punakaalin ja oreganon, kurpitsakuvankin tai paistetun vasikanmaksan kanssa, jossa on omenia, sipuleita ja balsamiviinietikkakastiketta.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Künstler