🍇 Cosecha - Ximénez-Spinola hurmaa samettisella koostumuksellaan ja hedelmäisten aromien harmonisella tasapainolla, kuten kuivatut luumut ja persikat
🥗 Tämä hieno väkevöity viini täydentää erinomaisesti parsasalaattia kvinoalla tai mausteista lammascurryä
🌍 Valmistettu hienosta Pedro Ximénez -rypäleestä perinteiseltä viinialueelta Andalusiasta
pakkaus!
Lisätietoja Cosecha - Ximénez-Spinola
Kun sitä heiluu lasissa, se saa hieman ilmaa, jolloin tässä vahvistetussa viinissä voidaan aistia täydellinen tasapaino, sillä se ei näy lasin seinillä joko vesimäisenä tai siirappimaisena tai liköörimäisenä. Tämä lajikeviini Espanjasta hurmaa lasissa upean monimutkaisilla sävyillä, kuten kuivatuilla luumuilla, persikoilla, kuivatuilla hedelmillä ja hedelmäleivillä. Lisäksi siihen liittyy viittauksia muihin hedelmiin.
Cosechaa voidaan kutsua erityisen hedelmäiseksi ja samettiseksi, sillä se on valmistettu miellyttävän makealla makuprofiililla. Suussa tämän tasapainoisen sherryn koostumus esiintyy upean samettisena ja tiheänä. Tasapainoisen hedelmähappoisuuden ansiosta Cosecha hellii makunystyröitä miellyttävällä tunteella, kuitenkaan unohtamatta raikkautta. Loppusuoralla tämä Andalusian viinialueen sherry ilahduttaa lopuksi huomattavalla pituudella. Siinä esiintyy jälleen vivahteita rusinoista ja persikoista.
Ximénez-Spinola Cosechan vinifikaatio
Tämä sherry keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Pedro Ximéneziin. Tälle upeasti tasapainotetulle puhtaalle viinille Ximénez-Spinolalta on valittu vain parasta satokirjaa. On ilmeistä, että Cosechaa muovaavat myös ilmastolliset ja tyylilliset tekijät Jerez DO:ssa. Tätä espanjalaista voidaan todellakin kutsua vanhan maailman viiniksi, joka esittää erityisen monimutkaisena.
Ruokasuositus Ximénez-Spinolan Cosechalle
Tätä vahvistettua viiniä Espanjasta tulisi nauttia parhaiten kohtuullisesti jäähdytettynä, 11 - 13 °C:ssa. Se sopii täydellisesti kaveriksi parsa-quinoa-salaatin, mausteisen lampaan curry'n tai punajuurisalaatin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Ximénez-Spinola