🍷 Château La Mission Haut Brion Cru Classé Pessac-Léognan viehittää elegantilla kuivuudellaan ja monipuolisella makuprofiilillaan
🍽️ Tämä mestariteos Bordeaux'sta sopii täydellisesti täytettyjen paprikoiden tai herkullisen vasikansydämen kanssa, joka on valmistettu omenoiden ja sipulien kera
🌍 Valmistettu jaloista rypälelajikkeista kuten Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon ja Merlot, tämä viini kuvastaa arvostetun viinitilan Château La Mission Haut Brion erinomaista laatua
pakkaus!
Lisätietoja Château La Mission Haut Brion Cru Classé Pessac-Léognan -
Château La Mission Haut Brion Cru Classé Pessac-Léognan Bordeaux-viinialueelta näyttäytyy lasissa kirkkaan purppuranpunaisena. Kun lasia kallistetaan hieman, reunoilla winevärin siirtyminen tiilenpunaiseksi on havaittavissa. Tämä ranskalainen sekoitus esittelee lasissa upeasti ilmeikkäitä nuotteja mustista viinimarjoista, mulberriista, mustikoista ja karhunvatukoista. Mukana on vivahteita kaakaopavuista, piparkakkumausteista ja kanelista.
Tämä ranskalainen viini hurmaa elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen pienellä jäännössokerimäärällä. Kyseessä on todellinen laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laatuviineistä, ja niinpä tämä ranskalainen tietenkin ilahduttaa hienolla tasapainollaan kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Aroma ei välttämättä tarvitse sokeria. Tasapainoisesti ja monimuotoisesti tämä samettinen ja lihaksikas punaviini esittäytyy suussa. Tämän Bordeaux-viinialueelta kotoisin olevan punaviinin finaali viehättää lopuksi kauniilla jälkivaikutuksella.
Tämä tasapainoinen punaviini Ranskasta valmistetaan Cabernet Francin, Cabernet Sauvignonin ja Merlot'n rypälelajikkeista. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopeasti kellariin. Siellä ne lajiteltaan ja käsitellään hellävaraisesti. Sen jälkeen alkaa käyminen kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsyttämiseen liittyvä vaihe.
Tätä Ranskasta peräisin olevaa punaviiniä kannattaa nauttia parhaiten lämpötilassa 15 - 18 °C. Se sopii täydellisesti täytettyjen paprikoiden, ossobocon tai paistetun vasikanmaksan kanssa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Château La Mission Haut Brion