🍷 Miguel Torresin Celeste Crianza Tempranillo vakuuttaa vaikuttavalla tiheydellään ja hienolla tamman aromilla, joka on syntynyt 12 kuukauden kypsytyksestä ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammiastioissa
🍽️ Täydellinen mureutetun kanan tai murean ankankrinnan kanssa sokeriherneiden kera, tämä punaviini paljastaa täyden arominsa ja vie jokaisen makunystyrän mukanaan
🌍 Parhaista Kastilia - Leónin alueista, tämä puhdas Tempranillo kohoaa kalkkikivimailla ja tuo esiin autenttisen espanjalaisen viinin perinnön
pakkaus!
Lisätietoja Celeste Crianza Tempranillo DO - Miguel Torres
Celeste Crianza Tempranillo Miguel Torresin kynästä Kastiliasta - Leónista esittelee lasissa tiheän, rubiininpunaisen värin. Ensimmäisen pyörityksen jälkeen tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, mikä näkyy kirkon ikkunoina lasin reunalla. Kastilia - Leónin tämä punaviini vie tuoksullaan mukanaan varjoisankareita, mustaa marjaa, mustaviinimarjaa ja luumua. Kun kaivamme aromia syvemmälle, tammen vaikutuksesta tulee mukaan vaniljaa, kanelia ja itäisiä mausteita.
Suussa Celeste Crianza Tempranillo Miguel Torresilta alkaa ihastuttavasti aromaattisesti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu uskomattoman tiheällä rakenteella. Jälkimaultaan tämä nuorekas punaviini Kastilia - Leónin viinialueelta lopuksi ilahduttaa huomattavalla pituudella. Jälleen esiin tulevat viittaukset mustaan marjaan ja mustikkaan. Jälkimauissa liittyvät vielä mineraaliset vivahteet kalkkikivestä ja savesta hallitsevilla mailla.
Miguel Torresin Celeste Crianza Tempranillon vinifikaatio
Vahva Celeste Crianza Tempranillo Espanjasta on yhden lajikkeen viini, tehty Tempranillo-rypäleestä. Kastilia - Leónissa viiniköynnökset, jotka tuottavat tämän viinin rypäleet, kasvavat kalkkikiven, saven ja merenpohjan mailla. Tietenkin Celeste Crianza Tempranillon laatuun vaikuttaa myös enemmän kuin vain Ribera del Duero DO:n maaperä. Tätä espanjalaista voidaan parhaimmassa mielessä kutsua vanhan maailman viiniksi, joka esittäytyy poikkeuksellisen aromikkaana. Tämä punaviini Espanjasta kerätään käsin, kun rypäleet ovat täydellisesti kypsyneet. Viininkeiton jälkeen rypäleet kuljetetaan välittömästi kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi käynnistyy käyminen pienessä puussa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päättymisen jälkeen Celeste Crianza Tempranillo kypsyy vielä 12 kuukautta ranskalaisista ja amerikkalaisista tammitynnyreistä.
Suositusruoka Miguel Torres Celeste Crianza Tempranillolle
Nauttikaa tätä punaviiniä Espanjasta parhaiten annosteltuna 15 - 18°C lämpötilassa, seuraavana Ossobucoa, punaviinissä haudutettua kanaa tai ankanrintaa sokeriherneiden kanssa.
Palkinnot Miguel Torresin Celeste Crianza Tempranillolle
Tämä viini Ribera del Duero DO:sta ei vain ilahduta meitä vaan myös tunnetut kriitikot ovat palkinneet sen 90 pisteellä ja enemmän. Arvioinneissa on vuosikerralle 2018
- James Suckling - 92 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Miguel Torres