Osta 12, säästä 4%!
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Lisätietoja Assmannshäuser Spätburgunder trocken - Allendorf
Rheingaun viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Assmannshäuser Pinot Noir on lasissa kirkkaan vaalean punainen. Tämä Allendorfin punaviini paljastaa tuoksussa kaikenlaisia karhunvatukoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, kypsytys suurissa puutynnyreissä lisää vielä mustaherukan ja mustikan kaltaisia aromeja.
Tämä Allendorfin punaviini on tarkoitettu viinin ystäville, jotka eivät voi juoda viininsä tarpeeksi kuivana. Assmannshäuser Pinot Noir tulee hyvin lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 0,1 grammalla jäännössokeria. Tämä samettinen punaviini on tasapainoinen ja monitahoinen makumaailmaltaan. Assmannshäuser Pinot Noir on suussa poikkeuksellisen raikas ja eloisa, mikä johtuu sen omaleimaisesta hedelmähapokkuudesta. Tämän Rheingaun viininviljelyalueelta peräisin olevan, hyvin kypsyvän punaviinin jälkimaku on valloittava ja kaunis. Jälkivaikutelmaa säestävät myös mineraaliset vivahteet, jotka johtuvat liuskekiven ja graniitin hallitsemasta maaperästä.
Allendorf Assmannshäuser Pinot Noir -viiniköynnöksen valmistus
Tämä tasapainoinen punaviini Saksasta on valmistettu Pinot Noir -rypäleestä. Tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat Rheingaun liuskekivi- ja graniittimailla. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, tyylikäs Assmannshäuser Pinot Noir kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä.
Ruokasuositukset Allendorfin Assmannshäuser Pinot Noirille
Tämä saksalainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti lammasragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kanssa, punaviinissä haudutetun kanan tai kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien kanssa.