🍇 Baron Philippe de Rothschildin Agneau Rosé Bordeaux AOC hurmaa elegantilla ja raikkaalla tyyliillään ilman ylimääräistä sokeria
🥗 Ihanteellinen hedelmäisten endiivisalaattien tai herkullisen kikhernecurryn kanssa, se saa makuhermosi tanssimaan
🍷 Valmistettu huolella valituista Cabernet Franc-, Cabernet Sauvignon- ja Merlot-viinirypäleistä, tämä viini yhdistää korkealaatuisen tunnetun Bordeaux-alueen
pakkaus!
Lisätietoja Agneau Rosé Bordeaux AOC - Baron Philippe de Rothschild
Kevyt Agneau Rosé Bordeaux Baron Philippe de Rothschild esitetään kirkkaan mansikkaroosana lasissa. Tämä ranskalainen viini näyttää hienostuneelta kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 1,6 grammaa jäännös sokeria. Tässä on kyse aidosta laadukkaasta viinistä, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, ja tämä ranskalainen viehättää tietysti hienolla tasapainollaan kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei vaadi välttämättä paljon jäännössokeria. Sen läsnä oleva hedelmähappo paljastaa Agneau Rosé Bordeaux'n suussa poikkeuksellisen raikkaana ja elävänä. Tämän nuorekkaan roséviinin finaali Bordeaux'n viinialueelta vakuuttaa lopuksi hyvällä jälkimaultaan.
Agneau Rosé Bordeaux'n vinifikaatio Baron Philippe de Rothschildilta
Ensimmäinen askel Baron Philippe de Rothschildin ensiluokkaiseen ja kauniin hienostuneeseen Cuvée Agneau Rosé Bordeaux'hin on Cabernet Franc-, Cabernet Sauvignon- ja Merlot-rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet pääsevät nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajittelevat ja käsitellään hellävaraisesti. Seuraavaksi tapahtuu käymistä ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutaman kuukauden ajan hienojakoisessa hiivassa, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Agneau Rosé Bordeaux'lle Baron Philippe de Rothschildilta
Koe tämä roséviini Ranskasta parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C tarjoiltuna hedelmäisen endiivisalaatin, kikhernecurryn tai purjosetien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Baron Philippe de Rothschild