🍷 Château Cos d'Estournelin 2ème Cru Classé Saint Estèphe hurmaa voimakkaalla ja silkkisellä rakenteellaan, mikä tekee siitä todellisen nautinnon.
🍽️ Yhdistä tämä erinomainen punaviini täydellisesti maukkaan purjopiiraan tai mehukkaiden makkarapalleroiden kanssa tarjoiltavien päivällisten kanssa.
🌍 Tämä Bordeaux on valmistettu erityisestä Cabernet Sauvignon- ja Merlot-viinirypäleistä ja se kuvastaa Saint Estèphen viinialueen maagista eleganssia.
pakkaus!
Lisätietoja 2ème Cru Classé Saint Estèphe AOC - Château Cos d'Estournel
Voimakas 2ème Cru Classé Saint Estèphe Château Cos d´Estournel kaataa lasiin tiheän purppuranpunaisen värin. Kun lasia kallistetaan hieman, reunoilla on havaittavissa siirtyminen väriin kohti tiilenpunaista. Punaviinilasissa tämä ranskalainen punaviini esittelee upeita ja voimakkaita aromeita mulberry, mustikka, karhunvatukka ja musta herukka, tasapainottamassa itämaisilla mausteilla, piparkakkumausteella ja kanelilla.
Kielellä 2ème Cru Classé Saint Estèphe Château Cos d´Estournel avautuu hienosti kuivana, jämäkkänä ja aromaattisena. Kielellä tämä voimakkaasti puristava punaviini erottuu äärimmäisen lihaisalla ja satiinimaisella tekstuurilla. Jälkimaussa tämä kypsä punaviini Bordeaux'n viinialueelta ilahduttaa lopulta kauniilla pituudellaan. Kohdistuu jälleen vivahteita karhunvatukasta ja mulberystä.
Vinifikaatio Château Cos d´Estournel 2ème Cru Classé Saint Estèphe
Ensiluokkaisen ja upean voimakkaan Cuvée 2ème Cru Classé Saint Estèphe Château Cos d´Estournel peruspilarit ovat Cabernet Sauvignon ja Merlot -rypäleet. Viinin keräämisen jälkeen viinirypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen seuraa käyminen kontrolloitujen lämpötilojen alla. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys.
Ruokasuositus Château Cos d´Estournel 2ème Cru Classé Saint Estèphe
Nauttikaa tätä ranskalaista punaviiniä parhaiten lämpötilassa 15 - 18°C höysteenä purjotortillalle, makkarapastalle tai turskalle kurkku-sinappivihanneksella.
- Lisää tuotteita osoitteesta Château Cos d'Estournel