- Tämä punaviini parhaista viinirypäleistä sopii erinomaisesti couscousilla ja aprikooseilla täytettyjen punasipulien tai purjokeiton kanssa
- Tämä La Riojasta tuleva viini paljastaa nautiskelijalle poikkeuksellisen voimakkuuden
- Tämä espanjalainen punaviini on erinomainen seurala grillijuhlille
pakkaus!
Lisätietoja Viña Collada Rioja DOCa - Marqués de Riscal
Viña Collada Rioja, joka on luonut Marqués de Riscal La Riojasta, paljastaa lasissa tiheän, rubiinisen värin. Kun lasea kallistaa hieman, reunoilla näkyy värisävyn siirtymä kohti granaatinpunaista. Tämä lajikepuhtaan espanjalaisen viinin lasissa ihastuttavasti voimakkaat aromit lila-, mustaviikuna-, musta- ja mulperimarjoista. Lisänä ovat kanelin, mustan teen ja vaniljan vivahteet.
Marqués de Riscal Viña Collada Rioja esittäytyy viininharrastajalle ihanteellisen kuivana. Tämä punaviini ei koskaan ole rouhea tai karu, vaan pyöreä ja silkkinen. Makuuni asti tämän vaikuttavan punaviinin rakenne on miellyttävän samettinen. Tasapainoisen hedelmäsäilyvyyden ansiosta Viña Collada Rioja miellyttää pehmeällä suutuntumalla, ilman että siinä menettäisi mehevää raikkautta. Tämä kypsän punaviinin lopetus alueelta La Rioja, tarkemmin Rioja DOCa:sta, vaikuttaa lopulta huomattavalla jälkimaulla. Jälkilataus korostuu myös kalkkikivipohjaisten maiden mineraalisten vivahteiden seurassa.
Marqués de Riscal Viña Collada Rioja -viinin valmistus
Tämä Espanjan voimakas punaviini valmistetaan vegaanisesti Tempranillo-rypäleistä. La Riojassa kasvaa rypäleitä tämän viinin tuotantoa varten, jotka kasvavat kalkkikivipohjaisilla mailla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti panimoon. Siellä ne valitaan ja varovasti murskataan. Seuraavaksi tapahtuu käymisprosessi ruostumattomasta teräksestä valmistetussa säiliössä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa usean kuukauden kypsytys levitteen päällä, ennen kuin viini lopulta siirretään.
Suositusruoka Marqués de Riscal Viña Collada Rioja -viinille
lammascurryn kera kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden, pinaattigratiinilla manteleilla tai ankkurinnanrinnalla inkivääri-lantturuoan ja salvian kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Marqués de Riscal