- Tämä puhdas valkoviini täydentää erinomaista olemusta ruokia kuten spagettia jogurtti-minttu-pestoa tai vihannessalaattia punajuurilla
- Sen alkuperä Pfalzista tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan alueen kylmäilmastoviljelmistä
- Tämä saksalainen valkoviini soveltuu erinomaisesti tilaisuusviiniksi / tarjoiluviiniksi tai kevätviiniksi
pakkaus!
Lisätietoja Steinbock Weissburgunder - Weingut Hörner
Lasissa Steinbock Weissburgunder -viini Weingut Hörneriltä paljastaa kirkkaasti vaaleankeltaisen värin. Ensimmäinen tuoksu Steinbock Weissburgunderista esittelee nuotteja mirabelleista ja aprikooseista. Hedelmäisten vivahteiden lisäksi kukkanuotteihin liittyy yhä enemmän hedelmä-balsamisia sävyjä.
Tämä saksalainen viini maistuu miellyttävän kuivalta. Se on pullotettu 5,8 gramman jäännös sokerin kanssa. Kuten viiniltä voi odottaa, tämä saksalainen viini viehättää tietenkin kaikessa kuivudessaan hienolla tasapainolla. Aroma ei välttämättä tarvitse paljon jäännössokeria. Suussa tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne esittäytyy upean silkkisenä ja sulavana. Sen vallitseva hedelmähappo paljastaa Steinbock Weissburgunderin suussa erityisen raikkaana ja elävänä. Tämä valkoviini Pfalzin viinialueelta, tarkemmin sanottuna Hochstadtista, ylpeilee lopulta huomattavalla jälkimaulla. Jälkimaku saa lisäksi mineraalisia vivahteita, joita hallitsevat savi- ja hietamaapohjat.
Vinifikaatio Steinbock Weissburgunderista Weingut Hörneriltä
Tasapainoisen Steinbock Weissburgunderin perustana Saksasta ovat Weißburgunder-rypäleet. Pfalzissa köynnökset, jotka tuottavat nämä rypäleet, kasvavat savi- ja hietamaapohjilla. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, rypäleet korjataan erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileänä päivänä aromeidensa säilyttämiseksi. Viininkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja avataan varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutamien kuukausien ajan hienolla hiivakarkeudella, ennen kuin viini viimein pullotetaan.
Ruokasuositus Weingut Hörner Steinbock Weissburgunderille
Tätä saksalaista viiniä kannattaa nauttia hyvin viilennetyssä tilassa 8 - 10°C. Se sopii täydellisesti seuraksi kookos-lime-kala-curryyn, paistettuun taimeneseen inkivääri-päärynällä tai wok-vihanneksiin kalan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Hörner