🍇 Steinberger Riesling Crescentia viehätyttää elegantilla raikkudellaan ja tasapainoisella rakenteellaan, mikä tekee siitä täydellisen seurusteluillalle
🥗 Se sopii loistavasti eksoottisten ruokien, kuten kookos-lime-kalacurryn tai tuoreen parsasalaatin kvinoalla, kanssa
🏰 Tämä korkealaatuinen valkoviini tunnetusta Kloster Eberbachin viinitilasta tulee parhaimmista paikoista Rheingau'ssa ja ilmentää jalon Riesling-rypälelajikkeen
pakkaus!
Lisätietoja Steinberger Riesling Crescentia - Kloster Eberbach
Luostari Eberbachin Steinberger Riesling Crescentia tarjoaa ensiluokkaista valkoviiniä. Se esittelee ihastuttavan kirkkaan, vaaleankeltaisen värin. Tämä Rheingausta peräisin oleva valkoviini vie mukanaan grapefruitin, nektariinin, viinitarhapersikan ja pinkin greipin aromeilla. Kun tutkitaan aromia syvemmälle, mukaan tulevat Välimeren yrtit, kataja ja vihreä paprika.
Makumaailmassa Steinberger Riesling Crescentia Luostari Eberbachilta alkaa ihastuttavasti aromikkaana, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Kielellä tämä kevyt valkoviini erottuu äärimmäisen rapealla tekstuurilla. Tämä valkoviini Rheingau-viinialueelta huipentuu merkittävään jälkimakuun. Loppu on lisäksi mineraalisia vivahteita, joita hallitsevat hiekka- ja savimaat, mukana.
Luostari Eberbach Steinberger Riesling Crescentian valmistus
Tämä tyylikäs valkoviini Saksasta valmistetaan Riesling-rypälelajikkeesta. Rheingau-alueella kasvavat köynnökset, jotka tuottavat tämän viinin rypäleet savi-, hiekka- ja kvartsiittimailla. Kun rypäleet ovat täydellisesti kypsyneitä, Steinberger Riesling Crescentian rypäleet kerätään kokonaan käsin, ilman karkea ja vähäisesti valikoivia koneita. Viininkorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopeasti viinikellariin. Tässä ne lajitellaan ja varovasti murskataan. Sen jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen suklaantumiseen käytetään muutama kuukausi hienojauheessa ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruoan suosittelu Luostari Eberbach Steinberger Riesling Crescentialle
Tätä saksalaista viiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin jäähtyneenä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi kookos-lime-kalaruokaan, parsasalaattiin kvinoalla tai spagettia jugurtti-minttu-pestolla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Kloster Eberbach