🍏 Wagner-Stempelin kuiva Riesling hurmaa rapealla rakenteellaan ja eloisalla hedelmähappamuudellaan
🍽️ Täydellisesti jäähdytettynä se täydentää wok-vihanneksia kala kanssa tai hedelmäisen endiivisalaatin elämyksen
🍇 Valmistettu huolella valituista Riesling-rypäleistä, jotka kasvavat ihanteellisissa olosuhteissa Rheinhessenissä
pakkaus!
Lisätietoja Riesling trocken - Wagner-Stempel
Kevyt Riesling Wagner-Stempelilta virtaa kirkkaan vaaleankeltaisena lasiin. Tämä Rheinhessenin valkoviinin bouqueti vakuuttaa omenan, Nashi-pähkinän, pinkin greipin ja viinirypälepersikan vivahteilla. Kun tutkimme aromia syvemmin, mukaan tulee metsämulta ja auringon lämpimiä kiviä.
Tämä kuiva valkoviini Wagner-Stempelilta on viininystäville, jotka haluavat viinissään mieluiten 0,0 grammaa sokeria. Riesling on tästä jo melko lähellä, sillä se on valmistettu vain 3,2 gramman jäljellä olevan sokerin kanssa. Kielellä tämä kevyt valkoviini piirtyy äärettömän rapeana tekstuurina. Elinvoimaisen hedelmäisen hapokkuutensa ansiosta Riesling esittäytyy suussa ihanan raikkaana ja elävänä. Jälkimaussa tämä Rheinhessenin viinialueelta peräisin oleva viini hurmaa lopulta hyvällä pituudellaan. Uudelleen esiin tulevat nektariinin ja kumkvatin vivahteet. Jälkimauksi liittyvät vielä mineraaliset vivahteet, joita hallitsevat rapautumiskivet ja saviset maaperät.
Wagner-Stempel Rieslingin vinifikointi
Perusta tälle elegantille Rieslingille Rheinhessenistä on Riesling-rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Rheinhessenissä. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi-, hiekka- ja rapautumiskivimaitoon. Kun ne ovat täydellisesti kypsyneitä, rypäleet kerätään Rieslingiä varten täysin käsin, ilman karkea ja vähän valikoivia koneita. Käsin keräyksen jälkeen viinirypäleet siirtyvät heti viinikellariin. Siellä ne valikoidaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa teräksessä ja pienissä puukonteissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Riesling voi harmonisoitua muutaman kuukauden ajan hienohyeena.
Ruokasuositus Wagner-Stempel Rieslingille
Nauti tämä saksalainen luomuvalkoviini parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C Wok-vihannesten, kalan, hedelmäisen endiivisalaatin tai kookos-lime-kalacurryn kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Wagner-Stempel