🍷 Deutzerhofin hieno Spätburgunder esittelee viehättävän, keveän tyylin, jossa on lumoavia aromeja vadelmista ja luumuista
🍽️ Tämä punaviini sopii täydellisesti aromikkaiden ruokien, kuten lampaanhaudutuksen ja paistetun vasikanmaksan, kanssa
🌿 Tunnetulta Ahrin viinituotantoalueelta kotoisin oleva tämä elegantti Spätburgunder valmistetaan käsin poimituista rypäleistä
pakkaus!
Lisätietoja Spätburgunder feinherb - Deutzerhof
Keveäjalkaisen Spätburgunderin Deutzerhofin talosta virtaa lasiin kirkasta vaaleanpunaista. Lasissa tämä Deutzerhofin punaviini paljastaa aromeja vadelmista, mustikoista ja luumuista, ja niitä täydentää pippuri. Suussa Deutzerhofin Spätburgunder alkaa upean kuivia, tarttuva ja aromikasta. Suussa tämän keveäjalkaisen punaviinin rakenne esittäytyy ihanan tiheänä. Jälkimaku ilahduttaa tätä hyvin säilyvää viiniä Ahrin viinialueelta lopulta merkittävällä pituudella. Uudelleen ilmenevät vivahteet luumusta ja mustikasta.
Deutzerhofin Spätburgunderin valmistus
Perusta Deutzerhofin elegantille Spätburgunderille Ahrissa on Spätburgunder-rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet pääsevät nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa terästangissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutaman kuukauden ajan hienossa hiivassa, ennen kuin viini viimein pullotetaan.
Ruokasuositus Deutzerhofin Spätburgunderille
Nauti tätä punaviiniä Saksasta mieluiten lämmitettynä 15 - 18°C, seuranaan lammasta kiker herneistä ja kuivatuista viikunoista, hanhenrintaa inkiväärillä ja punakaalilla sekä paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Deutzerhof