Lisätietoja Santa Ana Pedro Ximenéz - Emilio Hidalgo
Emilio Hidalgon kynästä peräisin oleva voimakas Santa Ana Pedro Ximenéz kaatuu lasiin tiheän rubiininpunaisena. Santa Ana Pedro Ximenézin ensimmäinen tuoksu paljastaa kuivatun aprikoosin ja sultanaanin vivahteita. Tuoksun hedelmäisten osien rinnalle tulevat tynnyrikypsytyksen vivahteet ja vielä hedelmäisemmät, balsamiset vivahteet.
Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz on maultaan miellyttävän kuiva. Se on pullotettu 512 gramman jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä espanjalainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi jäännössokeria. Voimakas Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz esittelee suussa uskomattoman hedelmäisen maun, joka ei ole aiheeton jäännösmakean makuprofiilinsa vuoksi. Tämän voimakkaan väkevöidyn viinin rakenne on ihanan kermainen ja tiivis suutuntuma. Santa Ana Pedro Ximenéz on eloisan hedelmähappoisuutensa ansiosta ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Andalusian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Jerez DO:sta, peräisin olevan erittäin kypsän väkevöidyn viinin jälkimaku on vaikuttava ja sen jälkimaku on merkittävä.
Vinification of Santa Ana Pedro Ximenéz by Emilio Hidalgo
Espanjasta peräisin oleva voimakas Santa Ana Pedro Ximenéz on Pedro Ximénez -rypälelajikkeesta valmistettu yhden lajikkeen viini.
Suositus Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz
Nauti tätä Espanjasta peräisin olevaa väkevöityä viiniä mieluiten 15 - 18°C:n lämpötilassa lasillisen banaanitrifleen, unikonsiemenillä maustetun jogurttimoussen tai jogurttikastikkeella maustettujen uuniomenoiden seurana.