🍇 Le Petit Château de Pampelonne Rosé viehittää hienolla eleganssillaan ja harmonisella kypsymisellään laadukkaassa ruostumattomasta teräksestä
🍽️ Nauti tätä virkistävää roséviiniä täydellisesti jäähdytettynä herkullisen wok-vihannesten tai aromikkaiden spagettien kanssa jogurtti-minttupestolla
🌄 Tämä hienostunut rosé tulee auringonpaisteiseen Provenceen Château de Pampelonnen alueelta, ja se on valmistettu arvostetuista rypälelajikkeista, kuten Grenache ja Cinsault
pakkaus!
Lisätietoja Le Petit Château de Pampelonne Rosé AOC - Château de Pampelonne
Le Petit Château de Pampelonne Rosé Provenzista esittelee itsensä lasissa kirkkaan vaaleanpunaisena. Kun sitä hölskytetään hieman, voi tässä roséviinissä havaita ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei kuvastu lasin reunoilla vetisenä eikä siirappimaisena tai liköörimäisenä. Nenään tämä Château de Pampelonne Roséviini tuo esille monenlaisia kvitteniä, päärynöitä, nashi-päärynöitä ja omenoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, teräksisessä kypsytyksessä saadaan esiin lisää aromeja, kuten saksanpähkinää, paahdettuja manteleita ja paahdettuja hasselpähkinöitä.
Tämä Château de Pampelonne -nimisen kuivan roséviinin on täydellinen viinin ystäville, jotka nauttivat täysin kuivasta. Rosé Côtes de Provence lähestyy tätä hyvin, sillä se on valmistettu vain 1,3 grammaa jäännösokeria käyttäen. Suussa tämän tasapainoisen roséviinin rakenne on ihanan kevyt ja suloinen. Tasapainoisen hedelmähappoisuuden ansiosta Rosé Côtes de Provence hellii suuta samettisella tuntumalla, samalla kuitenkaan luopumatta mehukkaasta elinvoimasta. Loppuvaiheessa tämä kypsytettävä roséviini Provenzista hurmaa kauniilla pituudellaan. Kvittenit ja päärynät tulevat uudelleen esiin. Jälkimakuun liittyvät vielä mineraaliset sävyt savea ja soraa hallitsevilta maaperiltä.
Le Petit Château de Pampelonne Rosén valmistus Château de Pampelonne -tilalta
Tällä tasapainoisella Rosé Côtes de Provencella on taustalla rypäleet, jotka on saatu lajikkeista Carignan, Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah ja Tibouren. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Provenzissa. Pensaiden juuret kaivavat syvälle savea, kalkkikiveä ja soraa. Käsin poimimisen jälkeen rypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovaisesti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viini kypsyy muutaman kuukauden ajan hienojakoisen hiivan päällä, ennen kuin se pullotetaan.
Ruokasuositus Le Petit Château de Pampelonne Rosélle
Tätä ranskalaista roséviiniä tulisi nauttia hyvin viilennettynä 8-10°C:ssa. Se sopii täydellisesti kumppaniksi wok-vihanneksille kalalla, spagetti jogurtti-minttupestolla tai omeletilla, jossa on lohta ja fenkolia.
- Lisää tuotteita osoitteesta Château de Pampelonne