🍇 Hans Baerin Rivaner Grauburgunder viehättää elegantilla sekoituksella Grauburgunderista ja Müller-Thurgau'sta, joka sulautuu harmonisesti ja viehättävästi suuhun
🥗 Nauti tätä hedelmällistä valkoviiniä hyvin jäähdytettynä herkullisen purjo-savukeiton tai herkullisen pinaattigratiinin kanssa, jossa on manteleita
🌍 Huolella käsinpoimittuja rypäleitä arvostetulta viinialueelta Rheinhesseniltä antavat tälle viinille sen ainutlaatuisen luonteen
pakkaus!
Lisätietoja Rivaner Grauburgunder trocken - Hans Baer
Lasissa Hans Baerin Rivaner Grauburgunder esittäytyy upean hohtavana vaaleankeltaisena. Rivaner Grauburgunderin ensimmäinen tuoksu paljastaa vivahteita appelsiinimarmeladista ja päärynöistä. Hedelmällisten sävyjen rinnalle tulee lisää hedelmäisiä ja balsamimaisia vivahteita.
Suussa Hans Baerin Rivaner Grauburgunder alkaa miellyttävän aromikkaasti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Tämä sulava ja samettinen valkoviini esittäytyy kevyesti ja monipuolisesti suussa. Tämä nuorekas valkoviini Rheinhessenin viinialueelta päättyy lopulta hyvään jälkimakuun.
Hans Baer Rivaner Grauburgunderin vinifikaatio
Elegantti Rivaner Grauburgunder Saksasta on kuohuviini, joka on valmistettu Grauburgunder- ja Müller-Thurgau-rypäleistä. Optimaalisen kypsyyden hetkellä Rivaner Grauburgunderin viinirypäleet korjataan erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään aikaan päivän aikana makujen säilyttämiseksi. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajittelevat ja murskaavat varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä tehdyssä säiliössä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viini kypsyy muutaman kuukauden ajan hienolla hiivalla, ennen kuin se pullotetaan.
Rivaner Grauburgunderin ruokasuositus Hans Baerilta
Naudan parasta tätä Saksalaista valkoviiniä hyvin jäähdytettynä 5 - 7 °C tarjoiltuna purjokeiton, purjotortillan tai manteli-sinateen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Hans Baer