• ♥ Tällä hetkellä 23.214 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Päärynä, Appelsiinihillo ja Artisokka

🍇 Hans Baerin Rivaner Grauburgunder viehättää elegantilla sekoituksella Grauburgunderista ja Müller-Thurgau'sta, joka sulautuu harmonisesti ja viehättävästi suuhun

🥗 Nauti tätä hedelmällistä valkoviiniä hyvin jäähdytettynä herkullisen purjo-savukeiton tai herkullisen pinaattigratiinin kanssa, jossa on manteleita

🌍 Huolella käsinpoimittuja rypäleitä arvostetulta viinialueelta Rheinhesseniltä antavat tälle viinille sen ainutlaatuisen luonteen

Rivaner Grauburgunder trocken - Hans Baer

Vuosikerta

9999
2024
6
12
24
Yksikköhinta: 17,48 *
Rivaner Grauburgunder trocken - Hans Baer
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Rivaner Grauburgunder trocken - Hans Baer

Lasissa Hans Baerin Rivaner Grauburgunder esittäytyy upean hohtavana vaaleankeltaisena. Rivaner Grauburgunderin ensimmäinen tuoksu paljastaa vivahteita appelsiinimarmeladista ja päärynöistä. Hedelmällisten sävyjen rinnalle tulee lisää hedelmäisiä ja balsamimaisia vivahteita.

Suussa Hans Baerin Rivaner Grauburgunder alkaa miellyttävän aromikkaasti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Tämä sulava ja samettinen valkoviini esittäytyy kevyesti ja monipuolisesti suussa. Tämä nuorekas valkoviini Rheinhessenin viinialueelta päättyy lopulta hyvään jälkimakuun.

Hans Baer Rivaner Grauburgunderin vinifikaatio

Elegantti Rivaner Grauburgunder Saksasta on kuohuviini, joka on valmistettu Grauburgunder- ja Müller-Thurgau-rypäleistä. Optimaalisen kypsyyden hetkellä Rivaner Grauburgunderin viinirypäleet korjataan erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään aikaan päivän aikana makujen säilyttämiseksi. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajittelevat ja murskaavat varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä tehdyssä säiliössä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viini kypsyy muutaman kuukauden ajan hienolla hiivalla, ennen kuin se pullotetaan.

Rivaner Grauburgunderin ruokasuositus Hans Baerilta

Naudan parasta tätä Saksalaista valkoviiniä hyvin jäähdytettynä 5 - 7 °C tarjoiltuna purjokeiton, purjotortillan tai manteli-sinateen kanssa.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Valkoviini
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
Aromi:
Artisokka , Päärynä , Appelsiinihillo
Rakenne / suutuntuma:
samettinen , sulaa
Jälkikaiunta / Finale:
medium
Tilaisuus ja teema:
Parvekeviini (myös terassi käy!) , Vastaanotto , Perhejuhla , Viikon aikana!
Maa:
Saksa
Viljelyalue:
Rheinhessen (DE)
Alkoholi tilavuusprosentteina:
11
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
5 - 7
Cuvée:
Rypälelajike cuvée
Kypsyminen:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Säilyvyysaika vuosina JG:
2
Laadun luokittelu ja predikaatit:
Q.b.A. Qualitätswein bestimmter Anbaugebiete
Sadonkorjuumenetelmä:
Koneellisesti korjattu
Tyyli:
nuorekas , moderni
Ruokasuositukset:
Kevyitä ja runsaita ruokia , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Valkoviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
innovatiivinen
Sulkutyyppi:
Kierrelukko (Stelvin)
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää kananmunaa tai munanvalkuaista , sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Weinkellerei Hechtsheim GmbH - Rheinhessenstr. 25 - 55129 Mainz-Hechtsheim - Deutschland
PID:
75204-DE-WW-BL-0091-21.3
NACH OBEN