🍇 Ònix Clàssic Priorat on mestariteos Kataloniasta, jossa on elegantti kuiva makuprofiili ja joka hurmaa hienolla tasapainollaan
🍽️ Täydellinen paistetun vasikanmaksan tai ankanrinnan kanssa sokeriherneiden kera, tämä punaviini täydentää unohtumattomia illalliselämyksiä
🌿 Vinicola del Priorat:in valmistama tämä puhdas Garnacha vakuuttaa voimakkailla aromilla mustista currantteista ja itämaisista mausteista
pakkaus!
Lisätietoja Ònix Clàssic Priorat DO - Vinicola del Priorat
Vinicola del Prioratin voimakas Ònix Clàssic Priorat kimmeltuu tiheässä purppuranpunaisessa lasissa. Tämän Kataloniasta kotoisin olevan punaviinin tuoksu hurmaa mustaherukan, ruusun, mustikan ja laventelin vivahteilla. Kun syvennymme aromiin, mukaan tulee itämaista maustetta, vaniljaa ja piparkakku-mausteita.
Tämä espanjalainen viini viehättää elegantin kuivan makuprofiilinsa ansiosta. Se on pullotettu erittäin vähäisellä jäämisokerilla. Kyseessä on todellinen laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista ja hurmaa näin ollen tämä espanjalainen tietenkin kaiken kuivuuden keskellä hienossa tasapainossa. Aroma ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Tämän nuoren punaviinin, joka tulee Katalonian viinialueelta, tarkemmin sanottuna Priorat DOQ:sta, lopetus vakuuttaa lopulta kauniilla jälkimaulla.
Ònix Clàssic Prioratin vinifikaatio Vinicola del Prioratilta
Tässä viinissä on selkeästi keskiössä yksi lajike, nimittäin Garnacha. Tälle ihastuttavan voimakkaalle yksilajiselle viinille Vinicola del Prioratilta on käytetty vain huippuluokan rypälemateriaalia. Käsin poiminnan jälkeen rypäleet siirretään heti kellariin. Tässä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi käyminen tapahtuu pienissä puukiruissa hallituissa lämpötiloissa. Käymisen loppuessa Ònix Clàssic Priorat kypsyy vielä muutaman kuukauden tammitynnyreissä.
Ruokaehdotus Vinicola del Priorat Ònix Clàssic Prioratille
Koe tämä espanjalainen punaviini parhaiten tarjoilulämpötilassa 15 - 18 °C paistettuna vasikanmaksana omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikan kastikkeen kera, ankanrintana sokerherneiden tai vihannes-couscousin kanssa, jossa on naudan jauhelihapihvejä.
- Lisää tuotteita osoitteesta Vinicola del Priorat