🍷 Les Terres Blanches AOC Pascal Jolivet ihastuttaa uskomattomalla keveydellään ja elegantilla, kuivalla makuprofiilillaan
🥗 Nauti tämä virkistävä valkoviini täydellisesti viilennettynä hedelmäisen sikuripyrstösalatin tai kvinoaspargelisalaatin kanssa
🌿 Valmistettu hienosta Sauvignon Blanc -rypäleestä, viinitarhat kasvoivat optimaalisissa olosuhteissa Val de Loiren mineraalipitoisilla mailla
pakkaus!
Lisätietoja Les Terres Blanches AOC - Pascal Jolivet
Kevytjalkainen Les Terres Blanches, jonka on kirjoittanut Pascal Jolivet, tulee lasiin kirkkaan vaaleankeltaisena. Kun lasia pyöritetään, tämä valkoviini erottuu uskomattomalla keveydellään, mikä saa sen tanssimaan sulavasti lasissa. Tämä valkoviini Val de Loiren viinialueelta paljastaa bouquet'ssa vivahteita erilaisista punaisista ja mustista marjoista, lisättynä mausteisilla sävyillä. Tämä viini viehättää elegantilla kuivan makuprofiilillaan. Se on pullotettu erityisen vähäisellä jäännösokerilla. Kuten tietysti voi odottaa huippuviinialueen viiniltä, tämä ranskalainen hurmaa kuivuudestaan huolimatta hienolla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Kevytjalkainen ja monipuolinen, tämä silkkinen valkoviini esittelee itsensä suussa. Tämän nuoren valkoviinin finaali Val de Loiren viinialueelta, tarkemmin sanottuna Pouilly-Fumé & Pouilly-sur-Loire, vakuuttaa lopulta huomattavalla jälkimaulla. Loppua myös saattelee mineraaliset vivahteet tulikivestä ja kalkkikivestä dominoiduista maista.
Les Terres Blanchesin vinifikaatio Pascal Jolivetilta
Tyylikäs Les Terres Blanches Ranskasta on yksirypäleinen viini, joka on valmistettu Sauvignon Blanc -rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Val de Loiren alueella. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle tulikivi- ja kalkkikivimaahan. Nämä rypäleet Ranskasta poimitaan käsin vain, kun ne ovat täydellisen kypsiä. Käsinpoiminnan jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajittelevat ja murskaavat varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa kypsytys muutaman kuukauden ajan hienohiivassa, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Pascal Jolivet Les Terres Blanches -viinille
Nauti tätä valkoviiniä Ranskasta parhaiten hyvin kylmänä 8 - 10 °C, esimerkiksi hedelmäisen endiivisalaatin, parsasalaatin kvinoalla tai jogurtti-minttu-peston kanssa tarjoiltujen spagetin kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Pascal Jolivet