🍷 Tämä Classique Grenache Noir Syrah viehättää samettisella koostumuksellaan ja harmonisella kypsytyksellään hienoissa puutyneissä
🍽️ Nauti tätä erinomaista punaviiniä täydellisesti lämpötilassa herkullisen Boeuf Bourguignonin tai täyteläisen vihannes-Couscousin kanssa
🌍 Domaine Paul Masin valmistama tämä viini yhdistää hienot rypälelajikkeet Grenache Noir ja Syrah auringonpaistetta nauttivasta Languedoc-Roussillonin alueelta
pakkaus!
Lisätietoja Classique Grenache Noir Syrah Pays d'Oc IGP - Domaine Paul Mas
Languedoc-Roussillonissa sijaitsevan Domaine Paul Masin Classique Grenache Noir Syrah Pays d'Oc -viini on lasissa kirkkaan violetinpunainen. Tämä ranskalainen cuvée paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä violetin ja hapankirsikan tuoksuja. Siinä on myös mustaherukan ja vaniljan vivahteita.
Tämä viini maistuu miellyttävän kuivalta. Se on pullotettu vain 2,5 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä ranskalainen viini ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä vaadi sokeria. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen ja tiivis. Esillä olevan hedelmähapokkuutensa ansiosta Classique Grenache Noir Syrah Pays d'Oc on poikkeuksellisen raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Languedoc-Roussillonin viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin loppu on ihastuttava ja sen jälkimaku on merkittävä.
Vinification of Domaine Paul Mas Classique Grenache Noir Syrah Pays d'Oc
Tämä tasapainoinen punaviini Ranskasta on valmistettu Grenache Noir- ja Syrah-rypäleistä. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa useiden kuukausien kypsytys ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Classique Grenache Noir Syrah Pays d'Oc Domaine Paul Masilta
Tämä Ranskasta peräisin oleva punaviini tarjoillaan mieluiten 15 - 18 °C:n lämpötilassa kasvis-couscousin, naudanlihapullien, boeuf bourguignonin tai rucolapennejen kanssa.