- Tämä voimakas punaviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamiviinimarja-kastikkeen kanssa tai vihannes-couscousia naudanlihapyörykällä
- Tämä viini Itä-Valtiosta paljastaa erityisen voimakkaan luonteen nautiskelijalle
- Tämä Itävaltalainen punaviini sopii erinomaisesti tunnelmalliseksi syysviiniksi
pakkaus!
Lisätietoja Die rote Versuchung - Weingut Krug
Weingut Krugin Die rote Versuchung, joka on peräisin Itävallan Alppialueelta, esittelee pyöräytettynä lasissa tiheän, kirkkaan punaisen värin. Kun sille antaa hieman ilmaa pyöräyttämällä, tämä punaviini paljastaa korkean tiheyden ja täyteläisyyden, mikä näkyy lasin reunan kirkasikkunoina. Bordeaux-lasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini paljastaa upeita, voimakkaita aromeita mustikasta, mulberrystä, mustaherukasta ja vadelmasta, joita täydentävät itämaiset mausteet, kaneli ja kaakaopapu, joita tynnyrikypsytys tuo mukanaan.
Weingut Krugin Die rote Versuchung vie mukanaan elegantilla kuivan makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokerilla. Kuten erinomaiselta viiniltä voi odottaa, tämä itävaltalainen vaikuttaa tietenkin kaiken kuivuuden keskellä hienolla tasapainolla. Aroma ei vaadi välttämättä paljon jäännössokeria. Tämä nuori punaviini Itävallan viinialueelta, tarkemmin sanottuna Thermenregionista, vakuuttaa lopulta kauniilla jälkimaullaan.
Weingut Krugin Die rote Versuchung - valmistus
Die rote Versuchung -viinin taustalla ovat voimakkaat rypäleet kasvatettu Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Zweigelt-lajikkeista. Erittäin selvästi Die rote Versuchung -viiniä muovaa myös Thermenregionin ilmasto ja viinintuotantotyyli. Tämä itävaltalainen voidaan oikeastaan kutsua vanhan maailman viiniksi, joka näyttää vaikuttavalta. Rypäleiden kypsymisaika Cabernet Sauvignon- ja Merlot- sekä Zweigelt-viineille saa merkittävän osan vaikutteistaan alueen ilmastosta. Itävallan Niederösterreichissä rypäleet kasvavat melko viileässä ilmastossa, mikä ilmenee muun muassa erityisen pitkina ja tasaisina rypäleinä ja melko kohtuullisena mehun painona. Keruun jälkeen rypäleet pääsevät nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Sen jälkeen käymisprosessi tapahtuu suurissa puutynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisprosessin päätyttyä Die rote Versuchung kypsyy vielä useita kuukausia ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Suositukset ruoan kanssa Weingut Krugin Die rote Versuchung -viinille
Koe tämä Itävallan punaviini mielellään 15 - 18 °C:ssa seurusteluviininä lampaan pataruoalle kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kanssa, haudutetulle kana-ruoalle punaviinin kastikkeessa tai ossobucolle.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Krug