🌟 Lanzin viinitilan Cabernet Blanc hurmaa sulavaliikkeisella ja elegantilla tekstuurillaan sekä täydellisesti tasapainotetulla maullaan
🍽️ Nauttia tätä biologisesti tuotettua valkoviiniä herkullisten ruokien, kuten perunapannun lohen kanssa tai tuoreesti valmistetun vihannespadan basilikan kera
🇩🇪 Cabernet Blanc -rypäleestä valmistettu, tämä saksalainen viini tuo vakuuttavan hedelmäisyyden ja elävyyden lasiisi
Cabernet Blanc - Weingut Lanz
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Cabernet Blanc - Weingut Lanz
Lasiassa biologisesti tuotettu Cabernet Blanc Weingut Lanzilta paljastaa kirkkaan kultaisen värin. Jos annat sille laseissa hieman ilmaa pyörittämällä, voit havaita tämän valkoviinin täydellisen tasapainon, sillä se ei erottu laseissa vetisenä, siirappimaisena tai liköörimäisenä. Tämä puhtaanlainen saksalainen viini paljastaa laseissa upeita hienostuneita sävyjä passionhedelmistä, sitruunoista ja mustista herukoista. Mukaan liittyy viittauksia muihin hedelmiin.
Weingut Lanzin Cabernet Blanc esittäytyy viinin ystävälle ihanan kuivana. Tämä valkoviini ei koskaan esiinny karkeasti tai kulmikkaasti, vaan se on pyöreä ja sulava. Suussa tämän tasapainoisen valkoviinin tekstuuri tuntuu ihanan silkkiseltä. Sen voimakkaan hedelmähapon ansiosta Cabernet Blanc tuntuu suussa upean raikkaalta ja eloisalta. Tämän nuoren saksalaisen valkoviinin finaali vakuuttaa lopuksi kauniilla jälkimaulta.
Weingut Lanz Cabernet Blancin valmistus
Tasapainoinen Cabernet Blanc Saksasta on puhtaanlainen viini, biologisesti valmistettu Cabernet Blanc -rypälelajikkeesta. Korjuun jälkeen viinirypäleet siirretään välittömästi puristamoon. Tässä ne lajitellaan ja varovasti murskataan. Tämän jälkeen seuraa käyminen ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen tapahtuu kypsytys muutaman kuukauden ajan hienossa hiivassa, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Weingut Lanz Cabernet Blancille
Nauttikaa tätä biologista valkoviiniä Saksasta parhaiten kohtuullisesti jääkaapissa 11 - 13 °C lämpötilassa, esimerkiksi lohikäärme-perunapaistoksen, kapris-tomaattikastikekastikkeella maustettujen spaghetti-aterioiden tai pestolla maustetun kasvispadan rinnalla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Lanz