🍇 Blanc de noir Herz aus Gold viehäytyy raikkaalla ja elävällä tekstuurillaan mineraalisilla vivahteilla
🍽️ Nauti tätä roseviiniä täydellisesti vihannespadan kanssa, jossa on pestoa, tai spagettia kapristomaattikastikkeella
🌍 Tämä erinomainen viini tulee arvostetulta Pfalzin alueelta, ja se valmistetaan jalosta rypälelajikkeista Pinot Blanc ja Saint Laurent
pakkaus!
Lisätietoja Blanc de noir Herz aus Gold - Weingut Hammel
Pfalzin viininviljelyalueelta peräisin oleva Blanc de noir Herz aus Gold on lasissa kirkkaan violetinpunainen. Valkoviinilasiin kaadettuna tämä Saksasta peräisin oleva roséviini paljastaa ihanan tuoksuisia päärynän, sitruunan, vadelman ja mansikan aromeja, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Hammel Blanc de noir Herz aus Gold -viinitila esittäytyy viinin ystäville ihanan kuivana viininä. Tämä roséviini ei ole koskaan karkea tai karu, kuten viiniltä voisi odottaa. Maussa tälle tasapainoiselle roséviinille on ominaista uskomattoman raikas rakenne. Vilkkaan hedelmähappoisuuden ansiosta Blanc de noir Heart of Gold on ihanan raikas ja eloisa maku. Tämän Pfalzin viininviljelyalueelta peräisin olevan roséviinin jälkimaku on vakuuttava ja hyvän jälkivaikutelman antava. Jälkivaikutelmaa säestävät myös hiekkakiven ja soran hallitseman maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of Weingut Hammel Blanc de noir Herz aus Gold
Tasapainoinen Blanc de noir Herz aus Gold Saksasta on Pinot Blanc- ja Saint Laurent -rypäleistä valmistettu cuvée. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Pfalzissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekkakivi- ja soramaahan. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja hajotetaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa useiden kuukausien kypsytys hienolla sakan päällä ennen kuin viini lopulta poistetaan.
Ruokasuositus Weingut Hammelin Blanc de noir Herz aus Gold -viinille
Tämä Saksasta peräisin oleva roséviini maistuu parhaiten jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen, kapriksella ja tomaattikastikkeella maustetun spagetin tai perunapannulla lohen kera.