- Tämä punaviini Cabernet Sauvignon -rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten hanhenrinta inkiväärillä ja punakaalilla sekä majorsulla tai paistettu vasikanmaksa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa
- Barrique-kypsytys tekee tästä australialaisesta punaviinistä erityisen silkkistä
- Monilla palkinnoilla palkittu punaviini, tunnustettu sopivaksi talviweiniksi
pakkaus!
Lisätietoja Black Angus Cabernet Sauvignon - Aberdeen Wine Company
Voimakas Black Angus Cabernet Sauvignon Aberdeen Wine Companylta kaadetaan tiheään purppuraan lasiin. Lasissa tämä Aberdeen Wine Companyn punaviini paljastaa aromit viinimarjasta, hapankirsikasta, luumusta ja mustikasta, täydentäen eukalyptuksella, nahalla ja setsäpuulla. Aberdeen Wine Companyn Black Angus Cabernet Sauvignon sopii täydellisesti kaikille viininharrastajille, jotka pitävät mahdollisimman vähän jäännössokerista viinissä. Silti se ei koskaan vaikuta karkealta tai kuivemmalta, kuten viiniltä yleensä voisi odottaa. Kielellä tämä voimakas punaviini näyttää äärimmäisen tiheän ja silkkiäisen rakenteen. Sen voimakkaan hedelmäisen happamuuden ansiosta Black Angus Cabernet Sauvignon esittäytyy suussa unelmansa raikkaana ja elinvoimaisena. Tämän hyvin kypsyvään punaviiniin Victoria-viinialueelta, tarkemmin sanottuna Central Victorialta, lopuksi valloittaa poikkeuksellinen jälkimaku.
Aberdeen Wine Companyn Black Angus Cabernet Sauvignonin vinifikaatio
Tässä punaviinissä keskipisteenä on selkeästi yksi rypälelajike, nimittäin Cabernet Sauvignon. Tälle ihanan voimakkaalle puhtaalle viinille Aberdeen Wine Companylta on käytetty vain huippuluokan rypälemateriaalia. Tämä australialainen punaviini kerätään erityisesti nopeasti, optimaalisessa kypsyysasteessa, tuoreuden säilyttämiseksi mahdollisimman viileänä aikana. Käsin kerättyjen rypäleiden jälkeen ne siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä voimakasta Black Angus Cabernet Sauvignonia kypsytetään vielä 18 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Aberdeen Wine Companyn Black Angus Cabernet Sauvignonille
Tätä australialaista punaviiniä kannattaa nauttia kohtuullisesti viilennettynä 11 - 13 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi lammashöystölle kikherneillä ja kuivatuilla viikunoilla, paistetulle vasikanmaksalle omenoiden, sipulin ja balsamicokastikkeen kera tai kasviscouscousille naudanlihapyöryköiden kanssa.
Aberdeen Wine Companyn Black Angus Cabernet Sauvignonin palkinnot
- Lisää tuotteita osoitteesta Aberdeen Wine Company