🍷 Raimatin Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo DO esittelee eleganttia tyyliä, jossa korostuu hedelmäisyys ja hieno rakenne
🍽️ Tämä monipuolinen punaviini sopii erinomaisesti herkullisen Iberico-possun ja herkullisen chorizon kanssa
🌿 Tutustu Cabernet Sauvignonin ja Tempranillon harmooniseen yhdistelmään viehättävästä Katalonian alueesta
pakkaus!
Lisätietoja Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo DO - Raimat
Raimatin Abadia yhdistää kansainvälisen klassikon Cabernet Sauvignonin kaikkein espanjalaisimpaan rypäleeseen - Tempranilloon. Reseptio lasiin saapuu Raimat Abadian kirkkaan kirsikanpunaisena ja violeteilla heijastuksilla. Tämän voimakkaan punaiseen viinirypäleiden sekoitukseen Katalonian DO Costers del Segre kuuluu tuoksu, joka hurmaa luumujen, mustien viinirypäleiden ja karhunvatukoiden aromeilla. Mausteiset sävyt vaaleasta savukepustasta, tummasta tummasta suklaasta ja jopa hieman anisista ja karamellista viimeistelevät Abadian nenää entisestään.
Suussa Raimatin Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo on hyvin läsnä, rakenteellinen ja miellyttävän elegantti. Tempranillo tuo keveyttä, kun taas Cabernet Sauvignon antaa viinille voimaa, tummia marjafruitteja ja tanniineja.
Abadia Cabernet Sauvignon - Tempranillon vinifikaatio
Tämän sekoituksen rypäleet tulevat kaikki kestävästä maataloudesta. Tynnyrien käytössä pidättäydyttiin hieman, jotta tässä viinissä hedelmäisyys on etualalla. Nimi: Abadia, katalonian sana luostarille, muistuttaa munkkien sitoutumisesta, jotka ovat vuosisatojen aikana muovanneet Katalonian viinimaata merkittävällä tavalla. Ensimmäinen Abadia valmistettiin vuonna 1978 ja siitä lähtien se on ollut viinitilan maamerkki.
Ruokapari Abadia Cabernet Tempranillolle Raimatilta
Tämä Kataloniasta peräisin oleva punaviinisi yhdistyy erinomaisesti Iberico-possun, grillatun kanan, kana- maksapasteenin ja chorizon kanssa tai vain sellaisenaan.
- Lisää tuotteita osoitteesta Raimat