🍷 Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva hurmaa elegantilla kuivalla tyylillään ja erinomaisella tasapainollaan
🍽️ Tämä harmoninen punaviini sopii mainiosti haudutetun kanan ja paistetun vasikanmaksan kanssa
🌍 Valmistettu tunnetun viinitilan Jean Leonin toimesta Kataloniassa, tämä viini loistaa Cabernet Sauvignonilla ja Cabernet Francilla
pakkaus!
Lisätietoja Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva DO - Jean Leon
Lasissa Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva Jean Leon -talolta paljastaa tiheän purppuran värin. Reunoilla tämä espanjalainen punaviini esittää lisäksi siirtymistä granaatinpunaiseen. Kun viiniä heilutetaan lasissa, se paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy kirkkoikkunoina lasin reunoilla. Nenään tämä Jean Leon punaviini tarjoaa kaikkea mullberriä, luumuja, varjokirsikoita, mustakirsikoita ja mustikoita. Kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, pienten tammitynnyrien kypsyttämisen myötä mukaan liittyvät vielä musta tee, kaakaopavut ja vanilja.
Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva viehättää elegantilla kuivan makuprofiilinsa ansiosta. Se on pullotettu erityisen vähäisellä jäännössokerilla. Kuten huippuviiniltä luonnollisesti odottaa, tämä espanjalainen lumostaa kuivuudestaan huolimatta hienolla tasapainolla. Aromeille ei välttämättä tarvita sokeria. Voimakkaasti ja monimuotoisesti tämä tiheä punaviini esittäytyy kielellä. Jälkimaku on huikean pitkä, ja jälleen esiin nousevat viittaukset mustikkaan ja mustakirsikkaan.
Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reservan vinifikation Jean Leonilta
Vahva Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva Espanjasta on cuvée, joka on valmistettu Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä. Tietenkin Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva -viiniä määrittävät myös Penedès DO:n ilmasto- ja tyylitekijät. Tämä espanjalainen voidaan parhaassa mahdollisessa mielessä kutsua vanhan maailman viiniksi, joka esittäytyy erittäin vaikuttavasti. Käsi poiminnan jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Tässä ne lajitellaan ja käsitellään varovaisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammiastioissa hallituissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsyminen 24 kuukautta amerikkalaisessa barrique-astiossa.
Ruoan suositus Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reservalle Jean Leonilta
Koe tämä espanjalainen punaviini parhaiten lämpötilassa 15 - 18 °C seurana haudutetulle broilerille punaviinissä, vasikan fileelle papujen ja tomaattien kera tai paistetulle vasikanmaksalle, johon on lisätty omenoita, sipuleita ja balsamiviinietikkakastiketta.
- Lisää tuotteita osoitteesta Jean Leon