🍷 The Guv'nor Tinto vakuuttaa tiheällä tekstuurillaan ja elegantilla kypsymisellään tammitynnyrissä
🍽️ Ihanteellinen yhdistettynä hanhenrintaan ingveri-punakaalilla tai herkulliseen vasikka-sipulipaistokseen
🇪🇸 Valmistettu korkealaatuisista Tempranillo-rypäleistä arvostetulla viinialueella Kastilia - La Mancha, Felix Solisin mukaan
pakkaus!
Lisätietoja The Guv'nor Tinto - Felix Solis
Felix Solisin The Guv'nor Tinto esittää syvän, intensiivisen värin, joka muistuttaa kypsää granaattia. Silmä ihastuu heti tiheän ja täyteläisen ilmeen vuoksi. Tuoksu avautuu lumoavilla sävyillä tummista mustikoista, jotka sytyttävät ensimmäisen makukarnevaalin. Happea hieman saatuansa aromit laajenevat hienovaraisiin nuotteihin cassisistä ja kypsyneestä kirsikasta, jotka korostavat mehutavuutta. Lisänä tulevat balsamiset vivahteet ja aavistuksia vaniljasta sekä hienovaraisia sävyjä sypressin puusta, mikä johtuu kontrolloidusta tammikypsytyksestä. Suussa viini paljastaa voimakkaan, sametisen rakenteen, jota kannattelee hedelmäinen makeus ja eloisa raikkous. Jälkimaku on pitkä ja tyylikäs, aromaattisen mausteisen säväyksen säestämänä, mikä korostaa tämän punaviinin moniulotteisuutta. Tanninrakenne on hienostuneesti integroitu, tehden viinistä maukkaan ja sekä voimakkaan että harmonisen kokemuksen.
Vinifikaatio The Guv'nor Tinto:lle Felix Solis
The Guv'nor Tinto perustuu huolellisesti valittuihin Tempranillo-rypäleisiin, jotka ovat Espanjan tärkeimpiä punaviinikantoja. Viinitarhat sijaitsevat arvostetulla Kastilian - La Manchan alueella, joka tunnetaan ihanteellisista ilmastollisista olosuhteistaan ja monipuolisista maaperistään. Rypäleet kasvavat hyvin läpäisevillä savimailla, jotka tarjoavat tarpeeksi ravintoa ja tasapainoisen kehityksen. Myöhäissyksyn satokaudella kerätään käsin optimaalisen kypsyyden saavuttamiseksi, jotta voidaan varmistaa täydellinen tasapaino hedelmäsäteilystä, hapokkuudesta ja tanniineista. Sato kerätään huolellisesti ja lyhyesti jäähdytettynä ennen kellariin siirtymistä. Siellä rypäleet murskataan varovasti ja käyvät lämpöä säädetyissä ruostumattomasta teräksestä tehdyissä tankeissa. Käyminen tapahtuu kontrolloidussa lämpötilassa aromien säilyttämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Alkoholisen käymisen jälkeen viini kypsyy usean kuukauden ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä, mikä lisää sen moniulotteisuutta merkittävästi. Tänä aikana viiniä seurataan säännöllisesti, jotta saavutetaan haluttu tasapaino hedelmähaitoisen ja tammen välillä. Menetelmävalikoiman yhdistelmä antaa The Guv'nor Tintolle elegantin kompleksisuuden ja täyteläisen rakenteen, joka korostaa tyypillisen espanjalaisen punaviinin luonnetta.
Suositukset The Guv'nor Tinto-viinin nauttimiseen Felix Solisiltä
The Guv'nor Tinto on monipuolinen kumppani maukkaille ruoille. Suositeltavaa on tarjoilla sitä optimaalisessa juomatilassa 15–18°C, jotta sen aromien koko kirjo pääsee oikeuksiinsa. Täydellisesti yhdistyy esimerkiksi hanhenrinta, joka tarjoillaan mausteisen inkivääri-punakaalin kanssa. Viinin hedelmäiset vivahteet täydentävät hienovaraisen mehukkaan hanhipadan ja korostavat punakaalin mausteisia komponentteja. Myös yrttien ja tomaattien kanssa täytetyt uunitut lammasjuustopaketit hyötyvät viinin voimakkaasta luonteesta. Yhdistelmä muodostaa miellyttävän kontrastin juuston sametinmukaisen rakenteen ja viinin elävän hedelmäisyyden välillä. Runsasruokaisille aterioille The Guv'nor Tinto sopii myös erittäin hyvin vasikanliha-kasvisvuokaan, jossa lihan mausteisuus sulautuu täydellisesti hedelmäisyyteen ja mietoon tanniinisuuteen. Viinin tasapainoiset rakenteet korostavat ruoan hienovaraisia mauste- ja balsamicoaistimuksia. Näiden yhdistelmien ansiosta syntyy aistillinen makunautinto, joka korostaa The Guv'nor Tinton monipuolisia piirteitä tunnelmallisesti. Hienostunut hapokkuus ja miellyttävä hedelmäisyys tuovat raikkautta suuhun, samalla pehmeä tekstuuri edistää juomaa ja tekee ruoasta todellisen nautinnon.
- Lisää tuotteita osoitteesta Felix Solis