🍾 Terra Montosa Riesling Georg Breuerilta on kevyt ja elinvoimainen valkoviini, jossa on kirkasta raikkautta ja sileää rakennetta
🍽️ Täydellinen lohi-fenkoliomeletin tai inkivääripäärynällä paistetun taimen kanssa
🌍 Tämä hienostunut Riesling tulee Rheingausta ja hurmaa pomelo- ja Nashi-päärynäaromeilla
pakkaus!
Lisätietoja Terra Montosa Riesling - Georg Breuer
Keveäjalkaisena Terra Montosa Riesling Georg Breuerin talosta liukuu kirkkaan vaaleankeltaisena lasiin. Kun sitä tuuletetaan viinilasissa, tämä valkoviini osoittaa ihanaa keveyttä, joka saa sen tanssimaan eloisaasti lasissa. Nenään tämä Georg Breuerin valkoviini paljastaa monenlaisia pomeloja, nashi-päärynää, pink grapefruitia ja sitruunoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, siihen yhdistyvät vielä muita aromiharjoja, kuten metsämaata ja auringossa lämmin kivi.
Georg Breuerin Terra Montosa Riesling esiintyy viinin ystäville ihanan kuivan. Tämä valkoviini ei koskaan ole kömpelö tai karu, vaan muhkea ja joustava. Suussa tämän keveän valkoviinin rakenne on upean rapea. Voimakkaan hedelmäisen hapokkuutensa ansiosta Terra Montosa Riesling maistuu suussa uskomattoman raikkaalta ja eloisalta. Lopussa tämä hyvin säilyvä valkoviini viinialueelta Rheingau hurmaa lopuksi hyvällä pituudellaan. Uudelleen esiin tulevat vivahteet pomeloista ja päärynöistä. Jälkimakua täydentävät vielä mineraaliset nuotit savi- ja liuskekivipitoisilta alueilta.
Terra Montosa Rieslingin vinifikaatio Georg Breuerilta
Tämä elegantti valkoviini Saksasta on valmistettu Riesling-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Rheingau'ssa. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja liuskekivimaille. Poikkeuksellista Georg Breuerin tämän valkoviinin synnyssä on se, että viinirypäleet kasvavat Rheingau'n kiviterasseilla. Tämä ikivanha tapa viinitarhojen suunnittelussa on kuitenkin hyvin kustannus- ja aikaraskasta, joten se on nykyään harvinaisempaa. Terra Montosa Riesling on vanhan maailman viini parhaimmillaan, sillä tämä saksalainen viini henkii poikkeuksellista eurooppalaista viehätysvoimaa, joka selkeästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Käsin poimimisen jälkeen rypäleet siirretään välittömästi puristamoon. Tässä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen hallituissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa kypsytys.
Ruokasuositus Georg Breuerin Terra Montosa Rieslingille
Tätä saksalaista viiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin jäähdytettynä 8 - 10°C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi munakkaalle lohesta ja fenkolista, wok-vihanneksille kalan kanssa tai paistetulle kirjolle inkivääri-päärynän kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Georg Breuer