🍾 Bründlmayerin Brut-samppanja kehittää eleganssiaan loistavasta kuohuviiniseoksesta, joka koostuu Chardonnay-, Grauburgunder- ja Pinot Noir -rypäleistä
🥂 Nauttikaa tästä pirteästä kuohuviinistä parhaiten tuoreiden äyriäisten tai herkullisen parsakeiton kanssa
🌍 Valmistettu kuuluisassa Niederösterreichin viinialueella, tämä kuohuviini heijastaa Vanhan maailman aitoja piirteitä
pakkaus!
Lisätietoja Sekt Brut - Bründlmayer
Brut-samppanja Itävallan viinialueelta Niederösterreich paljastaa lasissa loistavassa, kimaltelevassa platina-keltaisessa, vaaleankeltaisessa, kultaisessa ja kuparinkeltaisessa värissään. Tämän kuohuviinin kuplat loistavat lasissa erittäin hienojakosina ja äärimmäisen kestävinä. Antamalla sille hieman ilmaa viinilasissa pyörittämällä sitä, tämä kuohuviini saa upean loistavuuden, joka saa sen tanssimaan lasissa sulavasti. Ensimmäinen tuoksu Brut-samppanjasta paljastaa viinikivi-persikoiden, aprikoosien ja mirabelien vivahteita. Hedelmällisiin komponentteihin liittyvät lisäksi piparkakkumauste, briossi ja kaakaopapu.
Tämä Bründlmayerin kuiva samppanja on tarkoitettu viininystäville, jotka eivät juurikaan voi sietää liian kuivaa viiniä. Brut-samppanja on lähellä tätä, sillä se on valmistettu vain 12 grammaa jäännösvaakaa. Suussa tämän kevyen kuohuviinin rakenne esittelee upean rapsakan ja sulavan tuntuman. Jälkimaussa tämä Niederösterreihin viinialueelta tuleva viini lopulta hurmaa merkittävällä pitkäkestoisuudellaan. Mirabelin ja aprikoosin vivahteet tulevat jälleen esiin. Jälkimaulle liittyvät vielä mineraaliset sävyt kalkkikivestä dominoiduista maista.
Bründlmayerin Brut-samppanjan valmistus
Tyylikäs Brut-samppanja Itävallasta on cuvée, joka on valmistettu rypälelajikkeista Chardonnay, Grauburgunder, Grüner Veltliner, Pinot Noir ja Weißburgunder. Rypäleet kasvavat optimaalissa ympäristössä Niederösterreichissa. Viinitarhat ulottavat juurensa syvälle kalkkikiviperäisiin maaperiin. Brut-samppanja on vanhan maailman viini parhaassa merkityksessä, sillä tämä itävaltalainen huokuu poikkeuksellista eurooppalaista viehätysvoimaa, joka selvästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Rypäleet Itävallan tästä samppanjasta kerätään, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu, ainoastaan käsin. Käsin kerätyt viinirypäleet toimitetaan välittömästi puristamolle. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu perusviinien käyminen. Cuvée-assemblyn jälkeen seurataan perinteistä pullohappoamista. Tämän jälkeen Bründlmayerin Brut kypsyy pullossa useita kuukausia ja lopulta se dekantoidaan.
Suositukset Bründlmayerin Brut-samppanjalle
Tätä itävaltalaista tulisi nauttia erittäin hyvin jäähdytettynä 5 - 7 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi spagetille jogurtti-minttu-pestolla, wokki-vihanneksille kalalla tai paistetulle taimelle inkivääripäärynän kera.
Bründlmayerin Brut-samppanjan palkinnot
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Bründlmayer