🍇 Riesling Ritzling vakuuttaa upealla vaaleankeltaisella värillään ja elegantilla, silkkisen raikkaalla rakenteellaan
🍽️ Tämä valkoviini sopii täydellisesti purjo- ja pinaattivuokaan manteleilla
🇩🇪 Valmistettu arvostetussa viinitilassa Karl Haidle, tämä lajikepuhtaalta Rieslingilta löytyy hedelmäisiä aromeja sitruunasta ja vihreästä omenasta
Riesling Ritzling - Karl Haidle
pakkaus!
Lisätietoja Riesling Ritzling - Karl Haidle
Biologisesti tuotettu Riesling Ritzling Karl Haidlen tuottamiana valuu lasiin upean kirkkaankeltaisena. Valkoviinilasiin kaadettuna tämä saksalainen valkoviini paljastaa ihania, hienostuneita aromeita sitruunasta ja vihreästä omenasta, täydentäen niitä muilla hedelmäisillä vivahteilla.
Tämä Karl Haidlen valkoviini on juuri oikea viini viininikkereille, jotka nauttivat viininsä mieluiten kuivana. Riesling Ritzling lähestyy tätä hienosti, sillä se on vinifoitu vain 2 grammalla jäännössokeria. Suussa tämä kevytrakenteinen valkoviini esittelee ihanan silkkisen tekstuurin. Sen voimakkaan hedelmäinen happoisuus tekee Riesling Ritzlingistä suussa unelmanomaisen raikkaan ja elävän. Tämän nuorekkaan valkoviinin finaali Württembergistä jää lopuksi miellyttävänä jälkimakuna.
Riesling Ritzlingin vinifikaatio Karl Haidlelta
Tämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Rieslingiin. Tälle upean elegantille lajikeviinille Karl Haidlelta on käytetty vain parasta rypälemateriaalia. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Tässä ne lajitellaan ja murskataan varovasti. Tämän jälkeen käytetään kontrolloiduissa lämpötiloissa tapahtuvaa käymistä ruostumattomassa teräksessä. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys enää muutaman kuukauden ajan hienossa hiivassa, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Riesling Ritzlingin ruokasuositus Karl Haidlelta
Tätä saksalaista viiniä tulisi nauttia hyvin viilennettynä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi purjosoppalle, kaali-rullille tai manteli-spinatgratiinille.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Karl Haidle