- Tämä valkoviini parhaista rypäleistä sopii erinomaisesti hedelmäiseen endiivisalaattiin tai kookos-lime-kalaruokaan
- Viinin nautiskelijalle tämä Rheingau-viini näyttäytyy elävänä ja hedelmäisenä
- Ihana valkoviini, täydellinen grillijuhlille
pakkaus!
Lisätietoja Rauenthal Estate Riesling trocken - Georg Breuer
Georg Breuerin kevytsuuntainen Rauenthal Estate Riesling liukuu kirkkaan vaaleankeltaisena lasiin. Valkoviinilasissa tämä vanhan maailman valkoviini osoittaa upeita ilmaisukykyisiä aromeja päärynästä, aprikoosista, sitruunasta ja marakujasta, tasapainotettuna muilla hedelmäisillä vivahteilla.
Georg Breuerin Rauenthal Estate Riesling esittäytyy nauttijalle hienosti kuivan. Tämä valkoviini ei koskaan ole törkeä tai karu, vaan pyöreä ja sulava. Kielellä tämä kevyt valkoviini erottuu äärimmäisen kevyellä tekstuurilla. Tämän nuoren valkoviinin loppuosa, joka on kotoisin Rheingau-viinialueelta, tarkemmin sanottuna Rauenthalista, viehättää lopulta hyvällä jälkimaullaan.
Georg Breuerin Rauenthal Estate Rieslingin vinifikaatio
Tämä elegantti valkoviini Saksasta valmistetaan Riesling-rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään heti kellariin. Siellä ne valitaan ja rikotaan varovasti. Sen jälkeen käyminen tapahtuu ruostumatonta terästä olevan säiliön sisällä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutaman kuukauden ajan hienossa hiivassa, ennen kuin viini pullotetaan.
Suositus ruoanpariksi Georg Breuerin Rauenthal Estate Rieslingille
Tätä saksalaista valkoviiniä kannattaa nauttia kohtuullisesti viilennettuna 11 - 13 °C:ssa. Se sopii täydellisesti hedelmäisen endiivisalaatin, inkiväärillä maustetun päärynäpaistetun järvikalan tai jogurtti-piparminttu-peston kanssa tarjoiltavan spagetin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Georg Breuer