🍷 Bracco Boscan Ombú Syrah Reserva hurmaa täydellisellä tasapainollaan ja silkkisen tuntumansa vuoksi
🍽️ Nauti tätä viiniä herkullisen kikhernecurryn tai grillatun turskan kanssa vihannesten kera
🌍 Tämä l'énergieviini, joka on valmistettu arvostetuilta Canelonesin viinialueilta, ilmentää Syrahin olemusta
Toimitusaika n. 9-11 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Ombú Syrah Reserva - Bracco Bosca
Bracco Bosca Ombú Syrah Reserva on ensiluokkainen punaviini. Tässä lasissa se näyttää ihanan kirkkaan purppuranpunaista väriä. Jos kallistat lasia hieman, voit nähdä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla viinin värin siirtyvän granaatinpunaiseksi. Jos pyörittelet viinilasia, voit havaita tässä punaviinissä täydellisen tasapainon, sillä se ei erotu lasin seinämillä vetisenä, siirappimaisena tai liköörimäisenä. Lasissa tämä Bracco Boscan punaviini tuo esiin orvokin aromit, joita täydentävät kahvi/mokka, pippuri ja nahka. Tämä Bracco Boscan punaviini sopii erinomaisesti viinin ystäville, jotka haluavat viinissään olevan 0,0 grammaa jäännössokeria. Ombú Syrah Reserva pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on puristettu vain 1,8 grammalla jäännössokeria. Tasapainoinen ja monikerroksinen, tämä sulava punaviini esittelee itsensä makuun. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Ombú Syrah Reserva imartelee suutuntumaa pehmeällä tunteella ilman, että siitä puuttuu mehukasta eloisuutta. Tämän Canelonesin viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Atlantidasta, peräisin olevan kypsän punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta hyvällä jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Bracco Boscan Ombú Syrah Reserva -viinin viiniyttäminen
Tämä punaviini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Syrahiin. Tätä Bracco Boscan poikkeuksellisen tasapainoista lajikeviiniä varten kerättiin vain moitteetonta rypäleainesta. Rypäleet kasvavat lähellä merta Canelonesissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Läheisen meren tasapainottavan vaikutuksen ansiosta rypäleet kypsyvät hitaammin ja kehittävät enemmän aromien syvyyttä. Ombú Syrah Reserva -rypäleet korjataan optimaalisen kypsyyden aikaan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähän valikoivaa sadonkorjuukonetta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja hajotetaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen elegantti Ombú Syrah Reserva kypsytetään vielä 6 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Bracco Boscan Ombú Syrah Reserva -viinirypäleelle
Tämä uruguaylainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seurusteluviiniksi kikhernecurrylle, turskalle kurkku-sinappivihannesten kanssa tai vihannesmuhennokselle peston kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Bracco Bosca