🍷 Noemus Tinto Rioja D.O.Ca. viehättää elegantilla, kuivalla rakenteellaan ja silkkisellä tekstuurillaan
🍽️ Täydellinen tarjoiltavaksi lohiomin kanssa, kookos-lime-kala-kookoscurryn tai wok-vihannesten kalalla
🌍 Tämä erinomainen Tempranillo tulee tunnetusta viinialueesta La Rioja ja sitä tuotetaan biologisesti Navarrsotillossa
Noemus Tinto Rioja D.O.Ca. - Navarrsotillo
pakkaus!
Lisätietoja Noemus Tinto Rioja D.O.Ca. - Navarrsotillo
Lasissa biologisesti tuotettu Noemus Tinto Rioja D.O.Ca. Navarrsotillon tilalta paljastaa kirkkaan rubiininpunaisen värin. Tämä puhdasverinen espanjalainen viini tarjoaa lasissa hienostuneita nuotteja mustista viinimarjoista, mulberrystä, karhunvatukoista ja mustikoista. Mukana on myös vivahteita muista hedelmistä.
Tämä espanjalainen viini hurmaa elegantilla kuivalle makuprofiilillaan. Se pullotettiin vain 1,9 grammaa jäännösalkoholia sisältävänä. Kuten hyvänlaatuisten viinien kohdalla voi odottaa, tämä espanjalainen viehättää kauniilla tasapainolla, huolimatta täysin kuivatusta luonteestaan. Maku ei välttämättä vaadi jäännösalkoholia. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärimmäisen samettisella tekstuurilla. Tasapainoisen hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Noemus Tinto Rioja D.O.Ca. hemmottelee miellyttävällä suun tunteella, unohtamatta samalla mehukasta elävyyttä. Tämä nuorekas punaviini La Riojan viinialueelta, tarkemmin sanottuna Rioja DOCasta, päättyy kauniiseen jälkisateeseen.
Noemus Tinto Rioja D.O.Ca.:n vinifikaatio Navarrsotillolta
Tasapainoinen Noemus Tinto Rioja D.O.Ca. Espanjasta on yhden lajikkeen viini, biologisesti vinifikoitu Tempranillo-rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen ryppäät siirtyvät välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan hellävaraisesti. Tämän jälkeen käynnistetään käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä . Viinin valmistumisen jälkeen Noemus Tinto Rioja D.O.Ca. harmonisoidaan huolellisesti.
Ruokasuositus Navarrsotillo Noemus Tinto Rioja D.O.Ca.:lle
Nauti tätä espanjalaista luomu-punaviiniä parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa, esimerkiksi lohi-fenkoliomeletin, kookos-lime-kalakurryn tai wok-vihannesten kanssa kalalla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Navarrsotillo