🍷 Hienostunut monimutkaisuus: Tutustu Pinot Gris -viinin hienovaraiseen eleganssiin, joka ihastuttaa kypsän päärynän aromeilla, pähkinöiden aromeilla ja vivahteilla yrteistä.
🍇 Erinomaista laatua: puhtaasti käsityöläismainen ilmaus Pfalzinasta, jonka Markus Schneider, ammattinsa mestari, on huolellisesti viinittänyt.
🍽️ Täydellinen ruokakumppani: kermaisten pastaruokien kanssa 🍝, kevyiden kesäsalaattien kanssa 🥗 tai hienostuneena herkkuna soolona 🍷 - tämä viini lupaa monipuolisen makuelämyksen.
pakkaus!
Lisätietoja Grauburgunder trocken - Markus Schneider
Markus Schneider Pinot Gris kuiva: hedelmäinen ja hienostunut leikki.
Viini, jolla on historiaa ja sielua
Markus Schneiderin kuiva Pinot Gris on malliesimerkki Pfalzin viinien laadusta ja eleganssista. Dirmsteinissa sijaitseva Markus Schneiderin viinitila on tunnettu innovatiivisista viineistään, joille on ominaista myös terroir.
Pinot Gris - rypälelajike, jolla on monia puolia.
Valkoinen rypälelajike Pinot Gris, joka tunnetaan myös nimellä Pinot Gris, on Pinot Noirin lajike. Lajikkeelle on ominaista sen monipuolisuus ja sopeutumiskyky erilaisiin maaperäolosuhteisiin. Pfalzinassa lajike viihtyy kalkkipitoisella maaperällä ja lämpimillä paikoilla, mikä antaa sille erityisen hedelmäisen ja harmonisen maun.
Markus Schneider Pinot Gris - Aistien nautinto.
Uppoudu makujen maailmaan
Markus Schneider Pinot Gris kuivana avautuu lasissa kirkkaan oljenkeltaisena, jossa on vihertäviä heijastuksia. Kirkas ja loistava ulkonäkö kertoo sen nuorekkuudesta ja elinvoimaisuudesta. Värin säteilevä voimakkuus kertoo jo viinin voimasta ja täyteläisyydestä.
Tuoksussa avautuu kypsien persikoiden, aprikoosien ja päärynöiden viettelevä tuoksu. Mehukkaat sitrushedelmät ja hienovarainen hunajan maku täydentävät hedelmäisiä aromeja. Hento omenankukka ja ripaus jasmiinia antavat tuoksulle kukkaisen vivahteen. Hienovarainen muskottipähkinä ja mausteinen piparminttu tuovat hienostunutta mausteisuutta.
Maultaan viini on voimakas ja elegantti samanaikaisesti. Mehukkaita hedelmiä tukee hyvin integroitunut hapokkuus, joka antaa virkistävää raikkautta. Makeuden ja hapokkuuden harmoninen vuorovaikutus luo täydellisen tasapainon. Hieno sakka, jolla viini on kypsytetty, antaa sille kermaisen rakenteen ja lisää monimutkaisuutta. Terroirin hieno mineraalisuus heijastuu makuun ja takaa pitkän, viipyilevän lopputuloksen. Tuoksun hedelmäisten makujen lisäksi maussa on myös kivennäishedelmien ja mantelin vivahteita. Pitkää loppua täydentää mineraalinen vivahde.
Viininvalmistuksen taito: Markus Schneiderin Pinot Gris -viininvalmistus kuivana.
Markus Schneider Grauburgunder trocken -viinin valmistuksen ensimmäinen vaihe on rypäleiden valikoiva poiminta käsin. Vain parhaat ja kypsimmät rypäleet kerätään käsin viinin korkean laadun varmistamiseksi. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuoritaan ja murskataan kevyesti. Rypälemehusta, kuorista ja siemenistä koostuva mäski käy muutaman tunnin ajan. Tämä mahdollistaa makujen ja väriaineiden erottamisen kuorista. Rypäleen puristemehun käyminen tapahtuu valvotussa lämpötilassa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Näin varmistetaan puhdas ja maukas käyminen. Käymisen jälkeen viini lepää hienolla sakan päällä useita kuukausia. Hiiva hajoaa hitaasti ja antaa viinille lisää makuja, monimutkaisuutta ja rakennetta. Ennen pullotusta viini suodatetaan sen stabiloimiseksi ja sakan poistamiseksi.
Markus Schneider Pinot Gris dry -viinin valmistuksen erityispiirteet:
- Valikoiva käsin korjattu sato: Vain parhaat ja kypsimmät rypäleet kerätään käsin.
- Lyhyt maserointiaika: Aromeja ja väriaineita saadaan uutettua ilman, että viinistä tulee liian kitkerä.
- Käyminen ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä: Varmistetaan puhdas ja makua säilyttävä käyminen.
- Kypsytys hienolla sakan päällä: Antaa viinille lisää makuja, monimutkaisuutta ja rakennetta.
- Myöhäinen suodatus: Säilyttää viinin luonnolliset aromit.
Yhteenveto: Markus Schneider Pinot Gris dry -viinin valmistuksessa noudatetaan huolellisuutta ja tarkkuutta. Valikoiva käsin poiminta, lämpötilavalvottu käyminen ja kypsytys hienolla sakan päällä tuottavat korkealaatuisen viinin, joka tekee vaikutuksen voimakkaalla hedelmäisyydellään, elegantilla rakenteellaan ja mineraalisella hienostuneisuudellaan.
Nautinnollinen harmonia: Markus Schneider Pinot Gris dry -viinin ruokasuositukset.
Markus Schneider Pinot Gris dry on monipuolinen ruoan seuralainen. Sen voimakas hedelmäisyys, elegantti rakenne ja mineraalinen hienostuneisuus sopivat täydellisesti yhteen erilaisten ruokien kanssa.
🍗 Paistettu kana: Viinin mehukas hedelmäisyys sopii täydellisesti yhteen kanan murean lihan kanssa.
🥘 Kalkkunaleike: Viinin elegantti rakenne täydentää kalkkunaleikkeen kermaista kastiketta.
🥩 Porsaanfilee: Viinin mineraalinen hienostuneisuus antaa makuun piristävää raikkautta, joka sopii täydellisesti yhteen porsaanfileen kanssa.
🍝 Kermaiset pastaruoat, joissa on lohta, katkarapuja tai sieniä: Viinin voimakas hedelmäisyys sopii täydellisesti yhteen pastaruokien kermaisten kastikkeiden ja herkkien raaka-aineiden kanssa.
🥗 Salaatit, joissa on paahdettua kanaa, vuohenjuustoa tai saksanpähkinöitä: Viinin elegantti rakenne täydentää salaattien raikkaita ainesosia ja takaa tasapainoisen makuelämyksen.
🍛 Curryt, paahdetut vihannekset, nuudeliruoat: Viinin mineraalinen hienous antaa virkistävää raikkautta ja keveyttä, joka täydentää täydellisesti aasialaisia mausteita.
🧀 Kypsytetyt juustot, kuten Brie tai Camembert: Viinin voimakas hedelmäisyys harmonisoi täydellisesti kermaisen juuston kanssa ja takaa tyylikkään makuelämyksen.
🍲 Parsaruoat: Viinin elegantti rakenne täydentää parsan hienoja makuja ja takaa harmonisen makuelämyksen.
🫒 Aperitiivina tai kevyiden välipalojen, kuten oliivien ja leivän, kanssa: Viinin mineraalinen hienous antaa piristävää raikkautta ja keveyttä, joka stimuloi ruokahalua.
Lisäksi:
- Viini sopii hyvin kypsien juustojen, kuten Brien tai Camembertin kanssa.
- Se sopii myös parsaruokien seuraksi.
- Se sopii myös aperitiiviksi tai kevyiden välipalojen, kuten oliivien ja leivän, kanssa.
Vihje: Tarjoile viini 8-10 °C:n lämpötilassa. Näin sen maut pääsevät oikeuksiinsa.
Miksi Markus Schneider Pinot Gris dry sopii niin hyvin eri ruokien kanssa:
- Viinin voimakas hedelmäisyys sopii täydellisesti runsaiden ruokien kanssa.
- Viinin elegantti rakenne täydentää kermaisia ja herkkiä ruokia.
- Viinin mineraalinen hienostuneisuus antaa virkistävää raikkautta ja keveyttä.
- Nauti Markus Schneider Pinot Gris kuivana lempiruokiesi kanssa ja tutustu monipuolisiin makuelämyksiin!
Markus Schneider Pinot Gris dry on monikerroksinen ja monitahoinen viini, joka tekee vaikutuksen voimakkaalla hedelmäisyydellään, elegantilla rakenteellaan ja mineraalisella hienostuneisuudellaan. Nautinto kaikille aisteille, joka sopii jokaiseen tilaisuuteen.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider