🍷 Edicion Limitada Rioja DOCa hämmästyttää monimutkaisella aromirakenteellaan ja elegantilla rakenteellaan, jonka se on saanut 18 kuukauden kypsytyksestä ranskalaisissa tammitynnyreissä
🍽️ Täydellinen kumppani hienoille ruoille, kuten paistetulle vasikanmaksalle omenoiden kanssa tai täytetyille paprikoille
🌍 Tämä hieno cuvée yhdistää La Rion tunnettuuden viinialueen tyypilliset rypälelajikkeet Graciano ja Tempranillo
pakkaus!
Lisätietoja Edicion Limitada Rioja DOCa - Bodegas Montecillo
Lasissa Bodegas Montecillo Edicion Limitada Rioja esittää kirkkaan rubiininpunaista väriä. Jos kallistat lasia hieman, voit havaita tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunalla värin siirtymistä granaatinpunaiseen sävyyn. Kun annat viinille hieman ilmaa karhennuksessa, voit aistia tässä punaviinissä ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinämillä vetisenä, siirappimaisena tai liköörimäisenä. Tämä espanjalainen kuveé houkuttelee lasissa upealla monimutkaisella hedelmäleipä, mustakirsikat, varjohedelmä ja luumut. Lisämausteena on katkeraa suklaata, kanelia ja itämaista maustetta.
Bodegas Montecillo Edicion Limitada Rioja esittäytyy viinin ystävälle miellyttävän kuivan. Tämä punaviini ei koskaan näytä kömpelöltä tai alkeelliselta, kuten voisi odottaa premium- ja alueviinisegmentistä. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärimmäisen tiheällä rakenteella. Elävä hedelmähappo paljastaa Edicion Limitada Riojan makuaistissa upean raikkauden ja elävyyden. Jälkimakuna tämä erittäin säilytyskelpoinen punaviini La Riojan viinialueelta innostaa merkittävällä pituudellaan. Taas esiintyy viittauksia kuivattuihin luumuihin ja luumiin.
Bodegas Montecillo Edicion Limitada Riojan vinifikaatio
Tasapainoinen Edicion Limitada Rioja Espanjasta on kuveé, joka on valmistettu Graciano- ja Tempranillo-rypäleistä. Edicion Limitada Rioja on vanhan maailman viini parhaassa mahdollisessa merkityksessä, sillä tämä espanjalainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista viehätysvoimaa, joka selvästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Tämän espanjalaisen punaviinin rypäleet korjataan käsin vain, kun ne ovat optimaalisen kypsyyden vaiheessa. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne valikoidaan ja käsitellään hellästi. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräsastiossa, betonissa ja pienissä puuastioissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen Edicion Limitada Rioja kypsyy vielä 18 kuukautta ranskalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä.
Ruokasuositus Bodegas Montecillo Edicion Limitada Riojalle
Nauti tätä espanjalaista punaviiniä parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa paistettujen vasikanmaksapihvien, omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikan kanssa, täytettyjen paprikoiden tai makkaraklöntsien kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Bodegas Montecillo