🍷 Camino Roble Tinto loistaa samettisella, elegantilla makuprofiililla ja kypsennetään pienissä tammitynnyreissä
🍽️ Nauttikaa tätä herkullista punaviiniä täydellisesti jäähdytettynä purjokeiton tai kurpitsalaatikon kanssa
🌍 Tämä hieno viini on valmistettu jaloista Tempranillo-rypäleistä ja se tulee tunnetulta viinialueelta Kastilia - La Mancha, Parra Jiméneziltä
buy_36_save_7
pakkaus!
Lisätietoja Camino Roble Tinto - Parra Jiménez
Parra Jiménezin Kastilia - La Manchasta alkuperäisin Camino Roble Tinto -viini esittelee viinilasissa kirkkaan rubiininpunaisen värin. Tämä Parra Jiménezin punaviini tuo lasissa esiin aromeja mustista viinimarjoista, mustikoista, mulbereista ja karhunvadelmista, täydentäen niitä muilla hedelmäisillä vivahteilla. Parra Jiménez Camino Roble Tinto lumoaa elegantin kuivan makuprofiilinsa ansiosta. Se pullotettiin vain 1,3 grammaa jäännösokeria lähes. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista ja hurmaa tämän espanjalaisen hienolla tasapainolla, vaikka se onkin täysin kuiva. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon jäännössokeria. Suussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen. Sen voimakas hedelmähappo tekee Camino Roble Tintosta suussa todella raikkaan ja eläväisen. Loppumaussa nuori viini Kastilia - La Manchasta hurmaa kauniilla pitkäkestoisuudella. Taas esiin comes mustikka- ja mulperivivahteita.
Parra Jiménez Camino Roble Tintoin valmistus
Tasapainoisen Camino Roble Tintoin perusta Kastilia - La Manchasta on Tempranillo-rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne seulotaan ja käsitellään hellävaraisesti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen pienissä tynnyreissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä biologisesti tuotettu Camino Roble Tinto kypsyy vielä muutaman kuukauden tammiastioissa. Viinin valmistuksen jälkeen Camino Roble Tinto harmonisoidaan huolellisesti.
Ruokasuositus Parra Jiménez Camino Roble Tintolle
Tätä Espanjasta peräisin olevaa punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seuraksi purjokeitolle, kurpitsapaistokselle tai spagettia kapris-tomaattikastikkeen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Parra Jiménez