🍷 Cederberg Cabernet Sauvignon viehätyy elegantilla ja sulavalla luonteellaan kypsymisen ansiosta ranskalaisessa tammessa
🍽️ Tämä punaviini sopii täydellisesti sydämelliseen lampaanpata tai paistetun vasikanmaksankin kanssa ja antaa jokaiselle annokselle sen erityisen vivahteen
🌍 Tämä korkealaatuinen Cabernet Sauvignon tulee tunnetulta Cape South Coastin viinialueelta ja ilmentää Cederbergin viinitilan essensiä
Toimitusaika n. 9-11 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Cabernet Sauvignon - Cederberg
Elegantti Cabernet Sauvignon Cederbergiltä kaadetaan lasiin kirkkaan purppuran värisenä. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen voi tämän punaviinin täydellisen tasapainon havaita, sillä se ei näy lasin reunoilla joko vettömänä tai siirappimaisena tai liköörimäisenä. Cape South Coastista kotoisin olevan tämän punaviinin tuoksu voittaa niin luumun kuin mustaherukan aromeillaan. Kun jatkamme aromien tutkimista, havainnoimme myös setripuun vivahteita, jotka ovat peräisin tammiviinin vaikutuksesta.
Cederberg Cabernet Sauvignon esittäytyy viininystäville upean kuivana. Tämä punaviini ei koskaan näytä karkealta tai karulta, vaan on pyöreä ja joustava. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärimmäisen tiheällä tekstuurilla. Jälkimakuna tämä nuorekas punaviini Cape South Coastin viinialueelta hurmaa huomattavalla pituudellaan. Taas esiin nousevat viittaukset luumulle ja mustaherukalle.
Cederberg Cabernet Sauvignonin vinifikaatio
Tämä tasapainoinen punaviini Etelä-Afrikasta valmistetaan Cabernet Sauvignon -rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajittelutaan ja hellästi murskataan. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienessä tammessa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa muutaman kuukauden kypsytys ranskalaisessa tammitynnyrissä.
Ruokasuositus Cederberg Cabernet Sauvignonille
Tätä Etelä-Afrikalaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten huoneenlämpöisenä 15 - 18°C. Se sopii täydellisesti seurusteluviiniksi lampaanlihahirviliemen kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kera tai vasikanpihviä papujen ja tomaattien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Cederberg