🍷 Löydä Anthonij Rupert Wynen voimakas Syrah, joka on kypsytetty elegantisti ranskalaisessa tammessa
🍽️ Nauti tätä punaviiniä täydellisesti pikaruokien, kuten herkullisten hanhenrintaleipien tai täytettyjen paprikoiden kanssa
🌍 Valmistettu käsin poimituista Syrah-viinirypäleistä Etelä-Afrikan auringossa kylpevällä Länsi-Kapilla
pakkaus!
Lisätietoja Syrah - Anthonij Rupert Wyne
Anthonij Rupert Wyne Syrah -viini lasiin tuodaan ensiluokkainen punaviini. Siinä paljastuu upean tiheä, purppuranpunainen väri. Hiukan vinossa pidettynä viinilasi paljastaa reunoiltaan viehättävän granaatinpunaisen sävyn. Kun viinilasia pyöritetään, tämä punaviini näyttää korkean viskositeetin, mikä ilmenee kirkkoikkunoina lasin reunoilla. Lasissa Anthonij Rupert Wyne -punaviini esittelee tuoksuja mustista kirsikoista, luumuista, varjoherukoista ja ploomista, lisättynä savustetulla lihalla, takkapuulla ja ruisleivällä. Anthonij Rupert Wyne Syrah esittäytyy viininnauttijalle miellyttävän kuivana. Tämä punaviini ei koskaan näytä kömpelöltä tai karulta, vaan pyöreältä ja joustavalta. Loppumaussa tämä erittäin säilytyskelpoinen punaviini Lounais-Afrikan viinialueelta ilahduttaa kauniilla pituudellaan. Uudelleen esiin nousevat sävyt luumusta ja varjoherukasta.
Anthonij Rupert Wyne Syrah -viinin vinifikaatio
Tässä punaviinissä on selvästi keskittyminen yhteen rypälelajiin, nimittäin Syrahiin. Tälle upean voimakkaalle puhtaalle viinille Anthonij Rupert Wyne -tuottajalta on käytetty vain virheetöntä sadonkorjuuainesta. Suuri vaikutus sadon kypsymiseen on myös se, että Syrah-rypäleet kasvavat lämpimän ilmaston vaikutuksessa. Tämä näkyy muun muassa erityisen hyvin kypsinä rypäleinä ja suhteellisen korkeana alkoholipitoisuutena viinissä. Nämä Etelä-Afrikan punaviinin rypäleet korjataan täysin käsin oikeaan kypsyyteen. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirtyvät nopeasti viinikellariin. Siellä ne valitaan ja käsitellään varovasti murskaamalla. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puukäymisastioissa hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Syrahia kypsytetään vielä muutaman kuukauden ajan ranskalaisesta tammesta tehdyissä tynnyreissä. Tammitynnyrissä tapahtuvan kypsyttämisen jälkeen seuraa kattava pullokypsytys, mikä tekee tästä punaviinistä vielä monimutkaisempaa.
Ruokasuositus Anthonij Rupert Wyne Syrah -viinille
Koe tämä Etelä-Afrikan punaviini parhaimmillaan 15 - 18 °C lämpötilassa, nautittuna vaikkapa hanhenrinnan kanssa inkiväärillä maustetun punakaalin ja oreganon, täytettyjen paprikoiden tai vihannes-couscousin kanssa naudan lihapullien kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Anthonij Rupert Wyne