🍇 Pablo Claro Tempranillo vaikuttaa elegantilla, hedelmäisellä tyylillään ja harmonisella rakenteellaan
🍽️ Tämä hieno punaviini sopii täydellisesti klassisten tapas-annosten ja herkullisten liharuokien kanssa
🌍 Valmistettu 100% luomuviljellyistä Tempranillo-rypäleistä arvostetulta viinitalolta Dominio de Punctum
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Pablo Claro Tempranillo VT Castilla - Dominio de Punctum
Luomuviini Pablo Claro Tempranillo, joka on peräisin Dominio de Punctum -viinitilalta, valmistetaan suurimmassa espanjalaisessa viinialueessa Castilla - La Mancha, lähes 700 m korkeudessa.
Dominio de Punctum -viinitila, jota tänä päivänä johtaa Fernándezin perhe kahdeksannessa sukupolvessa, puristaa vain omista viinitarhoistaan peräisin olevia rypäleitä, jotka on viljelty ekologisten ja biodynaamisten periaatteiden mukaan. Rypäleet puristetaan hellävaraisesti tähän eleganttiin ja hedelmäiseen punaviiniin, joka koostuu 100 % Tempranillo-rypäleistä, jossa on pehmeä, lajikkeelle tyypillisen täyteläinen maku ja loistava hinta.
Pablo Claro Tempranillon maku- ja maistamismerkinnät
Luomuviini Pablo Claro Tempranillo Dominio de Punctumista näyttää lasissa elegantin kirsikanpunaisen värinsä violeteilla vivahteilla. Tuoksu on sydänkirsikkaa, luumoja ja kevyitä mausteita. Suussa se on raikas ja harmoninen, pehmeä ja täyteläinen. Elegantti ja hedelmäinen punaviini, jossa on kypsiä, hyvin integroituneita tanniineja ja pitkä, harmoninen jälkimaku.
Tämä elegantti, hedelmäinen espanjalainen punaviini sopii täydellisesti - niin suosittelee tuottaja - alkupaloihin, klassisiin tapas-annoksiin lämpimänä ja kylmänä sekä kaikentyyppisiin liharuokiin.
Se maistuu parhaiten huoneenlämmössä 16 - 18 °C. Pablo Claro Tempranillo on jo nyt juotavissa, ja 1-2 vuoden kypsyttämisen jälkeen se on varmasti nautinnollinen myös edelleen.
Pablo Claro Tempranillon viljely ja vinifikaatio Dominio de Punctumilta
Pablo Claro Tempranillo valmistuu puhtaasti 100 % luomuviljellyistä ja biodynaamisesti kasvatetuista Tempranillo-rypäleistä, jotka tulevat viinitilan omilta tarhoilta Finca-alueen ympärillä. Viinin korjuu tapahtuu yöaikaan, jotta viinin raikkaus ja hedelmäisyys säilyvät. Makuutuminen kuorilla tapahtuu kylmässä ennen käyminen. Näin viini saa elegantit hedelmäiset aromit ja kirsikanpunaisen värin.
Vuodesta 2005 lähtien viinitilaa on hoidettu ekologisten ja biodynaamisten periaatteiden mukaisesti, kestävästi, ottaen huomioon maaperän olosuhteet, ilmasto, luonnollinen kasvu ja rypäleiden kypsymisprosessi kasvukauden aikana.
Näin saadut rypäleet ovat vapaita kasvi- ja hyönteismyrkyistä, synteettisistä lannoitteista tai mistään kemiallisista aineista. Tällaisen huolenpidon ansiosta ne kehittävät lajikkeelle tyypillisiä ominaisuuksia ja syntyy korkealaatuisia rypäleitä ja viinejä.
Pablo Claro Tempranillon palkinnot
Vuoden 2014 sadosta myönnettiin pronssimitali Challenge Millésime Bio 2015 -kilpailussa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Dominio de Punctum