🍷 Ego Bodegasin Fuerza erottuu elegantilla tammitynnyreissä kypsytetyn tanniinin avulla, joka on kypsä ja herkullisen makea
🍽️ Nauti tätä täyteläistä punaviiniä herkullisen Parmigiana di melanzane -ruoan ja sydäntä lämmittävien liharuokien kanssa
🌍 Tämä hieno viini yhdistää 75 % Monastrellia ja 25 % Cabernet Sauvignonia auringonpaistamilla viinitarhoilla Jumillan alueella
pakkaus!
Lisätietoja Fuerza Jumilla DO - Ego Bodegas
Ego Bodegasin Fuerza paljastaa lasissa voimakkaan kirsikanpunaisen värin violeteilla sävyillä. Bouqueti on täynnä herkkiä mustien hedelmien aromeja, joissa on intensiivisiä paahteisia ja savuisia piirteitä. Erityisesti mieleen tulevat mustikat, mehukkaat mustikat ja hieman karpaloita.
Ego Bodegasin Fuerzan hyvin rakennetulla ja täyteläisellä suulla erityisesti kypsät, herkullisen makeat taninimassut viehättävät, tuoden viinille eleganssia ja hienostuneisuutta.
Ego Bodegasin Fuerza Jumillan vinifikaatio
Fuerza Ego Bodegasista koostuu 75% Monastrellista ja 25% Cabernet Sauvignonista. Viinirypäleet viiniin tulevat Ego Bodegasin omilta viinitarhoilta sekä sopimusviljelijöiltä alueelta. 25 hehtaarilla kasvavat hallitsevan Monastrellin lisäksi Syrah, Cabernet Sauvignon ja Petit Verdot. Alueella vallitsee pääasiassa mannerilmasto, jota välimerelliset tuulet ja talven sateet vaikuttavat. Vuosittain voidaan laskea yli 3000 auringon tuntia, ja sademäärä ei ylitä 300 litraa. Viiniköynnökset kasvatetaan goblet-kasvatuksessa, mikä on tyypillistä alueelle ja estää ylimääräisen haihtumisen minimoidun kasvipeitteen ansiosta.
Keruu tapahtuu käsin pienissä laatikoissa, jotta rypälemateriaali saadaan ehjänä viinitilalle. Hellässä keruussa Monastrell ja Cabernet Sauvignon käyvät erikseen suurissa, lämpötilansäätelytangoissa 18–20 päivän ajan rypäleiden kuorien ja siementen kanssa maksimaalisen aromin ja värin uuttamiseksi. Tämän jälkeen Ego Bodegasin Fuerza kypsyy 12 kuukautta ranskalaisissa barrique-tynnyreissä ja saa mahdollisuuden harmonisoitua.
Tarjoiluehdotus Ego Bodegasin Fuerzalle
Nauttikaa Fuerzasta 18°C:ssa Parmigiana di melanzane (munakoisovuoka Parma-tyyliin), lihapatoja, grillattua pihviä, jänistä, riikinkukkoa, vuohia, lampaanlihaa ja savustettua lihaa.
Palkinnot Ego Bodegasin Fuerzalle
- Guía Peñín: 91 pistettä vuodelle 2019
- Wine Enthusiast: 91 pistettä vuodelle 2019
- Guía Peñín: 91 pistettä vuodelle 2018
- Wine Spectator: 90 pistettä vuodelle 2017
- James Suckling: 90 pistettä vuodelle 2017
- Gilbert & Gaillard: 92 pistettä & kulta vuodelle 2014
- Guía Peñín: 90 pistettä vuodelle 2014
- Wine Spectator: 90 pistettä vuodelle 2013
- Guía Peñín: 90 pistettä vuodelle 2013
- Lisää tuotteita osoitteesta Ego Bodegas