- Tämä ilmaisuvoimainen punaviini sopii erinomaisesti haudutetun kanan punaviinissä tai vasikanrinta papujen ja tomaattien kanssa
- Sen alkuperä La Rioja -alueelta tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan lämpimän ilmaston viljelyalueen viineistä
- Vahva punaviini, täydellinen muun muassa romanttiseen illalliseen
Finca Valdepoleo - Vinedos Pujanza
pakkaus!
Lisätietoja Finca Valdepoleo - Vinedos Pujanza
Vinedos Pujanzan voimakas Finca Valdepoleo liukuu lasiin tiheän rubiininpunaisena. Finca Valdepoleon ensimmäinen tuoksu esittelee akaasian vivahteita. Tuoksun hedelmäisiin vivahteisiin yhdistyvät tynnyrissä kypsymisen vivahteet ja vielä hedelmäisemmät balsamiset vivahteet.
Vinedos Pujanza Finca Valdepoleo Finca Valdepoleo esittelee itsensä miellyttävän kuivana viinin ystävälle. Tämä punaviini ei koskaan vaikuta karkealta tai niukalta, kuten viiniltä voisi odottaa. Kielellä tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman silkkinen ja tiivis rakenne. Jälkivaikutelmassa tämä La Riojan viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ilahduttaa lopulta kauniilla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on akaasian vivahteita. Jälkivaikutelmaan yhtyvät savi- ja kalkkikivivaltaisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Finca Valdepoleo by Vinedos Pujanza
Tämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Tempranilloon. Tätä Vinedos Pujanzan poikkeuksellisen voimakasta yhden lajikkeen viiniä varten kerättiin vain parasta rypälemateriaalia. Rypäleet kasvavat La Riojassa optimaalisissa olosuhteissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja kalkkikivipitoiseen maaperään. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Finca Valdepoleo -viinin annetaan harmonisoitua edelleen hienolla sakan päällä 12 kuukauden ajan.
Servointiehdotukset Vinedos Pujanzan Finca Valdepoleolle
Tämä espanjalainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti haudutetun lihan seuraksi. Se sopii erinomaisesti täytettyjen paprikoiden, hanhenrinnan, punakaalin ja majoran kanssa maustetun punakaalin tai boeuf bourguignonin seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Vinedos Pujanza