🍇 El Goru Rosado vaikuttaa upealla, voimakkaan vaaleanpunaisella värillään ja hienolla, rapealla tekstuurillaan
🍽️ Nauttikaa tästä herkullisesta roséviinistä täydellisesti jäähdytettynä Spare Ribs -ruoan tai jugurtti-minttu-pesto -spagetin kanssa
🌞 Tämä exquisite roséviini Ego Bodegasilta koostuu jaloista Garnacha-rypäleistä ja se tulee auringonpaisteiseen Murcian alueeseen
pakkaus!
Lisätietoja El Goru Rosado Jumilla DO - Ego Bodegas
El Goru Rosado, Ego Bodegasin Murciasta, tarjoaa pyörivässä lasissa upean, voimakkaan vaaleanpunaisen värin. El Goru Rosado -viinin ensimmäinen tuoksu paljastaa mustaherukoiden ja hennon yrttien vivahteita. Hedelmäisiin sävyihin liittyvät metsänpohja ja auringonlämmittämä kivi.
Ego Bodegasin El Goru Rosado on oikea valinta kaikille viininkuluttajille, jotka pitävät kuivasta. Silti se ei koskaan tunnu karulta tai karkealta, kuten yleisesti voisi odottaa korkealuokkaiselta viiniltä. Suussa tämän kevyen rosé-viinin koostumus on ihanan rapea ja lihaksikas. Lopussa tämä kypsytettävä rosé-viini Murcian viinialueelta hurmaa merkittävällä pituudellaan. Uudelleen esiin nousevat vivahteet sireenistä ja mustaherukasta.
El Goru Rosado Jumillan vinifikaatio Ego Bodegasilta
Tässä viinissä korostuu selkeästi yksi rypälelajike, nimittäin Garnacha. Tähän upean eleganttiin puhtaasti lajikeviiniin Ego Bodegasilta on käytetty vain parasta sadetta. Keräyksen jälkeen viinirypäleet siirretään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja hellävaroen murskataan. Seuraavaksi tapahtuu käymistä ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötilaolosuhteissa. Käymisen päätyttyä El Goru Rosado saa harmonisoitua muutaman kuukauden ajan hienohiomassa.
Ruokasuositus El Goru Rosado Jumillalle Ego Bodegasilta
Tätä espanjalaista rosé-viiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi spare ribseille, purjokeitolle tai spagetille jogurtti-minttupeston kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Ego Bodegas