🍷 Karl Pfaffmannin kuiva Cuvée Lara loistaa samettisella rakenteellaan ja nobelessaan barriqueissa
🍽️ Tämä punaviini sopii erinomaisesti lampaanragout'n ja paistetun vasikanmaksan kanssa unohtumattomiin herkkumomenteihin
🌍 Valmistettu huolellisesti valituista Cabernet Sauvignon ja Merlot -rypäleistä arvostetulta Pfalzin viinialueelta
pakkaus!
Lisätietoja Cuvée Lara trocken - Karl Pfaffmann
Pullossa kypsytetty Cuvée Lara viinialueelta Pfalz tarjoaa hieman tiheän purppuranpunaista väriä lasissa. Viinilasin pyörittäminen paljastaa tälle punaviinille korkean tiheyden ja täyteläisyyden, mikä näkyy lasin reunan kirkasikkunoissa. Tuoksussa tämä Karl Pfaffmannin punaviini tarjoaa monenlaisia mustikoita, mustia viinimarjoja, luumuja, hilloja ja mustia kirsikoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, pienessä puukäynnissä kypsytettyyn viiniin liitetään lisää aromeja, kuten kanelia, mustaa teetä ja piparkakkumausteita.
Tämä kuiva punaviini Karl Pfaffmannilta on suunnattu viininharrastajille, jotka pitävät viininsä täysin kuivana. Cuvée Lara lähestyy tätä, sillä se on valmistettu vain 0,9 grammaa jäännösokeria. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen samettisella rakenteellaan. Eläväinen hedelmähappo paljastaa Cuvée Laran maussa poikkeuksellisen raikkaana ja elävänä. Loppumaussa tämä hyvin säilyvä punaviini Pfalzista hurmaa huomattavalla pituudellaan. Uudelleen esiin nousee hillan ja mustan kirsikan sävyjä. Jälkimaussa esiintyy vielä mineraalisia nuotteja savea ja savea hallitsevilta maanviljelyksiltä.
Cuvée Laran vinifiointi Karl Pfaffmannilta
Ensiluokkaisen ja ihanan voimakkaan Cuvée Laran perusta Karl Pfaffmannilta ovat Cabernet Sauvignon- ja Merlot-rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalissa ympäristössä Pfalzissa. Köynnökset syventävät juurensa syvälle savea ja savea sisältäviin maaperiin. Lisäksi Cabernet Sauvignon- ja Merlot-rypäleisiin vaikuttaa merkittävästi se, että ne kasvavat melko viileässä ilmastossa. Tämä ilmenee muun muassa erityisen pitkien ja tasalaatuisten rypäleiden sekä kohtuullisen alkoholipitoisuuden kautta viinissä.
Tämän saksalaisen punaviinin rypäleet korjataan käsin, kun ne ovat täydellisesti kypsyneet. Viininkorjuun jälkeen viinirypäleet siirretään heti viinikellariin. Siellä ne lajittelevat ja käsitellään varovasti. Sen jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa teräksessä ja pienessä puukäynnissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Cuvée Lara kypsytetään vielä 24 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Karl Pfaffmannin Cuvée Laralle
Koe tämä saksalainen punaviini parhaimmillaan 15 - 18°C lämpötilassa ja nautiskele sitä lammashöystön, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, paistetun vasikanmaksan omenoiden, sipulien ja balsamicososeen kanssa tai haudutettua kanaa punaviinissä.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Karl Pfaffmann