🍷 Gimenez Riilin Buenos Hermanos Bonarda Valiente hurmaa elegantilla Barrique-kypsytyksellä ja tasapainottavalla, hedelmäisellä luonteellaan
🥘 Nauttikaa tästä voimakkaasta punaviinistä parhaiten kaali-rouladejen tai maukkaan pinaattigratinin kanssa, jossa on manteleita
🌎 Valmistettu huolellisesti valikoiduista Bonarda-rypäleistä arvostetulta Valle de Ucolta Argentiinassa
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Buenos Hermanos Bonarda Valiente - Gimenez Riili
Buenos Hermanos Bonarda Valiente Gimenez Riilistä Valle de Ucosta peräisin oleva Buenos Hermanos Bonarda Valiente -viini paljastuu lasissa tiheän rubiininpunaisena. Buenos Hermanos Bonarda Valienten ensimmäisessä tuoksussa on mustaherukan, vadelman ja luumun vivahteita. Tuoksun hedelmäisten piirteiden rinnalle tulevat tynnyrissä kypsymisen aromit, kuten tupakka ja kaneli.
Maultaan Gimenez Riilin Buenos Hermanos Bonarda Valiente avautuu ihanan aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Siinä on kuivaa ja todella kuivaa. Tämä punaviini kuuluu jälkimmäiseen, sillä se on pullotettu vain 1,9 g jäännössokeria sisältäen. Maussa tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan tiivis. Tiiviin hedelmähapokkuutensa ansiosta Buenos Hermanos Bonarda Valiente on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa. Jälkimaussa tämä Valle de Ucon viininviljelyalueelta peräisin oleva, hyvin varastoitava punaviini ilahduttaa hyvällä pituudella. Siinä on jälleen kerran luumun ja hapankirsikan vivahteita. Jälkimakuun liittyy kalkkikivipitoisen maaperän mineraalisia sävyjä.
Buenos Hermanos Bonarda Valiente -viiniköynnös, Gimenez Riili
Argentiinalaisen voimakkaan Buenos Hermanos Bonarda Valiente -viinin perustana ovat Bonarda-rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Valle de Ucon alueella. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle kalkkikivipitoiseen maaperään. Tämän Argentiinasta peräisin olevan punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet toimitetaan viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa 8 kuukauden kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus viinille Gimenez Riili Buenos Hermanos Bonarda Valiente
Nauti tätä Argentiinasta peräisin olevaa punaviiniä mieluiten 15-18 °C:ssa temperoituna kaalirouladeiden, pinaattigratiinin ja manteleiden kanssa tai makkaran kera valmistetun pastan ja makkaran kanssa tehtyjen nyyttien seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Bodega Gimenez Riili