✨ Dr. Koehlerin kuiva Bechtheimer Chardonnay viehättää elegantilla kuivalla tyylillään ja hienostuneella tasapainollaan
🍽️ Nauti sitä täydellisesti herkullisten ruokien, kuten kookos-lime-kalacurryn ja raikkaan endiivisalaatin, kanssa
🍇 Tämä yhden lajikkeen Chardonnay Rheinhessenistä ihastuttaa korkealaatuisilla rypäleillään, jotka kasvavat ensiluokkaisilla alueilla
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Bechtheimer Chardonnay trocken - Dr. Koehler
Kevytjalkainen Bechtheimer Chardonnay Dr. Koehlerin talosta tulee lasiin upeassa kultaisessa keltaisessa värissä. Bechtheimer-Chardonnay'n ensimmäinen tuoksu hemmottelee päärynöillä, kvitteillä ja nashi-päärynällä. Hedellisten komponenttien lisäksi tuoksussa on myös tammikypsytyksen nuotteja, kuten paahdettua mantelia, krokanttia ja aurinkoa lämmittävää kiveä.
Dr. Koehlerin Bechtheimer Chardonnay hurmaa elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähällä jälkimaulla. Kuten laadukkaita viinejä odottaa, tämä saksalainen viini ihastuttaa kuivudestaan huolimatta hienolla tasapainolla. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi sokeria. Tämä rapea valkoviini esittäytyy kevyenä ja monipuolisena suussa. Viinin jälkimaku tuo lopuksi ilmi hyvän pituuden. Jälleen nashi-päärynän ja kvitten vivahteet tulevat esille. Jälkimaussa ilmentyy vielä mineraalisia nuotteja, joita hallitsevat loess- ja silikaattikivimaiset maaperät.
Dr. Koehlerin Bechtheimer Chardonnay'n vinifikaatio
Tämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajiin, nimittäin Chardonnay'hin. Tälle upealle elegantille puhtaan lajikkeen viinille Dr. Koehlerilta on käytetty vain parasta sadonkorjuuta. Rypäleet kasvavat optimaalissa ympäristössä Rheinhessenissä. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekka-, silikaatti-, loess- ja hiekkakivimaahan sekä savimaan ja ruskeamaan. Tämän saksalaisen valkoviinin rypäleet kerätään vain käsin, kun ne ovat saavuttaneet optimaalisen kypsyyden. Korjuun jälkeen viinirypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajittelun jälkeen avataan hellästi. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puupuisissa astioissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa muutaman kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Suositus ruoalle Dr. Koehlerin Bechtheimer Chardonnay'n kanssa
Tätä saksalaista viiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10°C:ssa. Se sopii täydellisesti mukaan kookos-lime-kalaruokaan, hedelmäiseen endiivisalaattiin tai spagettiin jogurtti-minttu-pestolla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Dr. Koehler