🍷 Thomas Henselin Aufwind Grauer Burgunder esittelee itsensä elegantilla tammitynnyrissä kypsennetyllä rakenteella ja hienolla tekstuurilla
🍽️ Yhdistä tämä virkistävä valkoviini täydellisesti herkulliseen kookos-lime-kalaruokaan tai paistetun ahvenen kanssa
🌿 Pfalzin tunnetusta viinialueesta peräisin oleva Grauburgunder vie viinin ystävät hedelmäisine aromeineen, joissa on päärynöitä ja omenoita
pakkaus!
Lisätietoja Aufwind Grauer Burgunder - Thomas Hensel
Thomas Henselin Pfalzista valmistama Aufwind Grauer Burgunder -valkoviini näyttää lasissa upealta, kuparikultaiselta. Tämä Thomas Henselin valkoviini paljastaa nenässä monenlaisia päärynöitä, nashi-päärynöitä, omenoita ja kvittejä. Ikään kuin tämä ei olisi vielä vaikuttavaa, pienessä puutynnyrissä kypsymisen myötä siihen liittyy myös muita aromia, kuten mustaa teetä, tummaa suklaata ja orientaalisia mausteita.
Thomas Henselin Aufwind Grauer Burgunder on ihanteellinen kaikille nautiskelijoille, jotka pitävät mahdollisimman vähäisestä sokerista viinissä. Se ei kuitenkaan koskaan tunnu kovalta tai karhealta, kuten voisi tietenkin odottaa korkeahintaiselta viiniltä. Kielellä tämä kevyt valkoviini erottuu äärimmäisen kevyellä rakenteellaan. Tämä kypsymiskykyinen valkoviini Pfalzin viinialueelta hurmaa lopuksi huomattavalla jälkimaullaan. Loppuhäipymistä tukevat lisäksi mineraaliset vivahteet graniitti- ja savimaiden seasta.
Thomas Hensel Aufwind Grauer Burgunderin vinifikaatio
Tämä tyylikäs valkoviini Saksasta valmistetaan Grauburgunder-rypäleistä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Pfalzissa. Köynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekka-, graniitti- ja savimaahan. Optimaalisen kypsyyden hetkellä rypäleet korjataan käsin ilman karkeita ja vähän valikoivia täyskorjaajia. Sadonkorjauksen jälkeen rypäleet siirretään nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Aufwind Grauer Burgunder kypsyy vielä muutaman kuukauden tammitynnyreissä.
Suositus ruoan pariksi Thomas Henselin Aufwind Grauer Burgunderille
Naudo tätä Saksan valkoviiniä parhaimmillaan hyvin viilennettynä 8 - 10 °C, yhdessä kookos-lime-kala-curryn, parsasalaatin kvinoalla tai fritatun taimenin inkivääripäärynän kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Hensel