🍷 Laessigerin Zweigelt hurmaa samettisella tyylillään ja täydellisellä tasapainolla hedelmän ja hapokkuuden välillä
🍽️ Tämä hieno punaviini sopii erinomaisesti ankankoipien tai hanhenrinnan kera punakaalin ja oreganon kanssa
🌍 Valmistettu huolellisesti valituista Zweigelt-rypäleistä viehättävältä viinialueelta Itävaltan Alankomaista
pakkaus!
Lisätietoja Zweigelt - Laessiger
Laadukas Zweigelt Itävallan Niederösterreichin viinialueelta tarjoaa lasissa kirkasta vaaleanpunaista. Nenässä tämä Laessiger punaviini esittelee monia varjoherukoita, luumuja, mustia kirsikoita ja luumuja.
Tämä Laessigerin punaviini on täydellinen kaikille viininystäville, jotka pitävät mahdollisimman vähän jäännössokeria viinissä. Samaan aikaan se ei kuitenkaan ole koskaan köyhän tai karhean oloinen, kuten saatat luonnollisesti odottaa viiniltä, joka on yli supermarkettien. Suussa tämä tasapainoinen punaviini esittää ihanan samettista rakennetta. Kohtuullinen hedelmähappo hellii Zweigeltia miellyttävällä suutuntumalla, unohtamatta samalla mehukasta elinvoimaa. Jälkimaussa tämä Niederösterreichin viinialueen punaviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Uudelleen esiin nousevat vivahteet mustista kirsikoista ja varjoherukoista.
Laessigerin Zweigeltin vinifikaatio
Tasapainoisen Zweigeltin perusta Niederösterreichistä on Zweigelt-rypäleitä. Viinikorjuun jälkeen viinirypäleet siirretään nopeasti kellariin. Siellä ne lajittelevat ja varovasti murskaavat. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräksessä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päättymisen jälkeen Zweigelt voi harmonisoitua vielä muutamaksi kuukaudeksi hienolla hiivalla.
Ruokasuositus Laessigerin Zweigeltille
Nauti tätä Itävallan punaviiniä parhaiten 15 - 18°C lämpötilassa, ja se soveltuu erinomaisesti hanhenrinnan, sokeriherneiden, rommiviilin tai inkiväärikaalin ja majoraan kanssa tarjoillun hanhenrinnan seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Laessiger