🍇 Nauti tyylikkäästä ST #52 Grauburgunderista Weinhaus Steffenilta, joka viehättää herkällä hapokkuudellaan ja terästankissa kypsymisellään
🍽️ Täydellinen yhdistelmä lohikäärmeomeletin tai wok-vihannesten kanssa, tuo se tuoreita aromeja jokaiselle pöydälle ja antaa ruoillesi sitä jotain erityistä
🌿 Tämä puhdas Grauburgunder tulee tunnetulta Moselin viinialueelta ja vakuuttaa ainutlaatuisella luonteenpiirteellään ja laadullaan
pakkaus!
Lisätietoja ST #52 Grauburgunder trocken - Weinhaus Steffen
ST #52 Grauburgunder, Weinhaus Steffenin Moselista, tarjoaa viinilasissa upean, kuparikullan värin. Tuoksussa tämä Weinhaus Steffenin valkoviini esittelee kaikenlaisia quinoteja, varjokirsikoita, omenoita, päärynöitä ja luumuja. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, teräksisessä käymisessä kypsyneet aromit, kuten täyteläinen pähkinäsuklaa, paahdettu mantelijauhe ja krokantti, liittyvät mukaan.
Tämä Weinhaus Steffenin kuiva valkoviini on ihmisille, jotka pitävät siitä täysin kuivasta. ST #52 Grauburgunder on melko lähellä tätä, sillä se on valmistettu vain 7,1 grammaa jääsokeria. Kevyt ja moniulotteinen tämä kevyt ja samettinen valkoviini esittäytyy suussa. Sen voimakkaan hedelmähappoisuuden ansiosta ST #52 Grauburgunder on suussa ihanan raikas ja elävä. Loppumaussa tämä säilytyskelpoinen valkoviini Moselin viinialueelta ilahduttaa lopuksi hyvällä pituudella. Taas esiin nousee päärynän ja Nashi-päärynän vivahteita.
Weinhaus Steffenin ST #52 Grauburgunderin vinifikaatio
Tässä valkoviinissä painopiste on selvästi yhdessä viinirypälelajikkeessa, nimittäin Grauburgunderissa. Tähän poikkeuksellisen eleganssin omaavaan yksilajikeviiniin Weinhaus Steffeniltä on käytetty vain parasta laadukasta satovuotta. Kun rypäleet ovat täydellisesti kypsiä, ST #52 Grauburgunderin rypäleet korjataan käsin ilman karkearakenteisten ja vähän valikoivien täyskorjuukoneiden apua. Viinikorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä ST #52 Grauburgunder voi vielä harmonisoitua hienosaastessa muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Weinhaus Steffenin ST #52 Grauburgunderille
Tätä saksalaista valkoviiniä kannattaa nauttia kohtuullisesti viilennettynä 11 - 13 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi munakkaalle, jossa on lohta ja fenkolia, hedelmäiselle endiivisalaatille tai wok-vihanneksille kalalla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weinhaus Gebrüder Steffen