- Tämä ilmeikäs punaviini sopii erinomaisesti Boeuf Bourguignonille tai Ossobucolle
- Sen alkuperä Wallisista tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Ihanteellinen punaviini, täydellinen muun muassa romanttiseen illalliseen
Pinot Nero Calvaire - Gerald Besse
pakkaus!
Lisätietoja Pinot Nero Calvaire - Gerald Besse
Lasissa Gerald Bessen Pinot Nero Calvaire on väriltään kirkkaan vaalean punainen. Pinot Nero Calvairen ensimmäinen tuoksu paljastaa hapankirsikan vivahteita. Tuoksun hedelmäisten osien rinnalla on metsänpohjaa, punaherukkaa ja balsamicoa.
Makuaistissa Gerald Bessen Pinot Nero Calvaire alkaa ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromikkaana. Kielellä tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman silkkinen ja lihaisa rakenne. Tämän Valais'n viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla.
Vinification of the Gerald Besse Pinot Nero Calvaire
Tämä tasapainoinen punaviini Sveitsistä on valmistettu Pinot Noir -rypäleestä. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja pilkotaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä .
Suositus Gerald Besse Pinot Nero Calvaire
Juo tämä Sveitsistä peräisin oleva punaviini mieluiten maltillisessa 15 - 18 °C:n lämpötilassa Boeuf Bourguignonin, hanhenrinnan, punakaalin ja majoranin kanssa tai täytettyjen paprikoiden seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Gerald Besse