🍷 Bracco Boscan Ombú Tannat Classico viehätyy vaikuttavalla konsentraatiollaan ja harmonisella kypsymisellään betonissa
🍽️ Nauttikaa tästä punaviinistä täydellisesti pinaattigratiin, purjosoppaan tai herkulliseen kurpitsapasta-uuniruokaan
🌍 Valmistettu jaloista Tannat-rypäleistä tunnetusta Canelonesin viinialueelta Uruguayssa
pakkaus!
Lisätietoja Ombú Tannat Classico - Bracco Bosca
Canelonesissa sijaitsevan Bracco Boscan Ombú Tannat Classico -viini on kirkkaan violetinpunainen kallistetussa lasissa. Hieman vinossa pidettynä viinin värin siirtyminen granaatinpunaiseksi on havaittavissa reunoilla. Bordeaux'n lasiin kaadettuna tämä uruguaylainen punaviini paljastaa ihanan monitahoiset tuoksut karhunvatukasta, luumumarmeladista ja orvokista, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Bracco Boscan Ombú Tannat Classico on juuri sopiva kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Se ei kuitenkaan ole koskaan niukka tai hauras, vaan pyöreä ja pehmeä. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan lihaisa. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Ombú Tannat Classico imartelee suutuntumaa pehmeällä tuntumalla ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Jälkimaussa tämä Canelonesin viininviljelyalueelta peräisin oleva, hyvin varastoitava viini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Jälleen kerran siinä on vivahteita orvokista ja karhunvatukasta. Jälkimaussa mukaan tulevat savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Bracco Boscan Ombú Tannat Classico -viinin valmistustapa
Uruguaysta peräisin olevan tasapainoisen Ombú Tannat Classico -viinin perustana ovat Tannat-rypäleestä saadut rypäleet. Rypäleet kasvavat lähellä merta Canelonesissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Läheisen meren maltillisen vaikutuksen ansiosta rypäleet kypsyvät hitaammin ja kehittävät enemmän aromaattista monimuotoisuutta. Tämän uruguaylaisen punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Käyminen tapahtuu betonissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin se pullotetaan.
Ruokasuositus viinille Bracco Bosca Ombú Tannat Classico
Tämä uruguaylainen punaviini nautitaan parhaiten maltillisessa lämpötilassa 15-18 °C. Se sopii erinomaisesti aterian seuraksi. Se sopii täydellisesti pinaattigratiinin ja manteleiden, purjokeiton tai kurpitsapadan seuraksi.
Bracco Boscan Ombú Tannat Classico -viinin palkinnot
Tämä Atlantidasta peräisin oleva viini ei vain innosta meitä, vaan myös tunnetut viinitoimittajat ovat jo palkinnut sen. Vuoden 2016 vuosikerta on saanut muun muassa seuraavat arvosanat
- Descorchados - 90 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Bracco Bosca