🍷 Manso de Velasco Cabernet Sauvignon hurmaa elegantilla, kuivalla tyylillään, jossa on monimutkaisia aromeja tummista hedelmistä ja mausteisista vivahteista
🍇 Tämä punaviini paljastaa täyden potentiaalinsa erityisesti haudutetun kanan kanssa punaviinissä tai herkullisen kikhernecurryn kanssa
🌎 Miguel Torres Chilen valmistama tämä huipputason viini erottuu maalaistunnelmaa huokuvista Valle Centralin rypäleistä ja erinomaisesta Cabernet Sauvignon -rypäleensä
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Manso de Velasco Cabernet Sauvignon - Miguel Torres Chile
Lasissa Manso de Velasco Cabernet Sauvignon Miguel Torres Chilen täyttää kirkkaan purppuranvärisenä. Lisäksi näkyy värisiirtymä granaatinpunaiseen. Kun viinilasia pyöritetään, tämä punaviini paljastaa ensiluokkaista tasapainoa, sillä se ei näy lasin seinillä vedellisenä, siirappimaisena tai liköörimäisenä. Bordeaux-lasiin kaadettuna tämä chililäinen punaviini esittelee upean tuoksuisa ja monimuotoisia aromeita mustasta viinimarjasta, luumuhillosta, mustaherukasta ja rommista, joiden syventää piparkakku-mausteet, musta tee ja kaakaopapu, jotka tynnyrikäärme tuo mukanaan.
Miguel Torres Chilen Manso de Velasco Cabernet Sauvignon hurmaa eleganssilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähän jäännössokerilla. Kuten voi tietenkin odottaa ikoniviinisegmentissä, tämä chileläinen viehättää kuivuudestaan huolimatta hienolla tasapainolla. Erinomainen maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Tämä tiheä ja samettinen punaviini esittäytyy tasapainoisena ja monimuotoisena suussa. Jälkimaku hurmaa tämä kypsynyt viini Valle Centralin viinialueelta huomattavalla pituudellaan. Esille nousevat jälleen vivahteet Mon Cheri -kirsikasta ja mustikasta. Jälkimaussa liittyvät mukaan mineraaliset nuotit, joita hallitsevat tulivuorikivi- ja hiekka-alueet.
Miguel Torres Chilen Manso de Velasco Cabernet Sauvignonin vinifikaatio
Tasapainoisen Manso de Velasco Cabernet Sauvignonin perusta Valle Centralista on Cabernet Sauvignon -rypäleissä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Valle Centralissa. Rypäleet kaivavat juurensa syvälle hiekka- ja tulivuorikivimaaperään. Kun ne ovat täydellisesti kypsyneitä, rypäleet kerätään Manso de Velasco Cabernet Sauvignonia varten käsin ilman karheita ja vähän valikoivia rypäleiden täyskerääjiä. Käsin kerätyt rypäleet siirtyvät heti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja murskataan hellävaraisesti. Tämän jälkeen alkaa fermentointi pienessä puukäytävässä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa 18 kuukauden kypsytys ranskalaisissa tynnyreissä.
Ruokasuositus Miguel Torres Chilen Manso de Velasco Cabernet Sauvignonille
Tätä chililäistä punaviiniä tulisi nauttia parhaiten lämpötilassa 15 - 18 °C. Se sopii täydellisesti seuraksi haudutetulle kanalle punaviinissä, kikhernecurrylle tai vihannespadalle pestolla.
Palkinnot Miguel Torres Chilen Manso de Velasco Cabernet Sauvignonille
Tämä viini Valle de Curicósta vakuuttaa ei vain meitä, vaan myös tunnetut viinitoimittajat ovat palkinneet sen 90 pisteellä ja enemmän. Koska Manso de Velasco Cabernet Sauvignonia valmistetaan vain täydellisinä vuosina, sen jälkeen kun 2014, vuonna 2018 valmistettiin taas viiniä tämän nimen alla. Vuoden 2018 viiniä ei ole vielä arvioitu, mutta edellinen vuosikerta sai erinomaisia palkintoja.
- Descorchados: 96 pistettä vuodelle 2014
- Tim Atkin: 93 pistettä vuodelle 2014
- Robert M. Parker: 93 pistettä vuodelle 2014
- Robert M. Parker: 92 pistettä vuodelle 2013
- Lisää tuotteita osoitteesta Miguel Torres Chile