🍷 Cabernet Sauvignon Swartland hurmaa samettisella ja tiheällä tyylillään, jonka on kypsynyt 18 kuukauden ajan laadukkaissa tynnyreissä
🍽️ Nauttikaa tästä valikoidusta punaviinistä vasikka-tafelspitzin tai raikkaan thaimaalaisen kurkkusalaatin kanssa täydellisen makuelämyksen saavuttamiseksi
🌄 Valmistettu Allesverloren-estate:lla Coastal Regionissa, tämä Cabernet Sauvignon loistaa vadelmien ja hapankirsikoiden aromeilla kirkkaan purppuran värisenä
pakkaus!
Lisätietoja Cabernet Sauvignon Swartland - Allesverloren Estate
Lasissa Allesverloren Estate -viinin Cabernet Sauvignon Swartland on väriltään kirkkaan violetinpunainen. Lasissa tämä Allesverloren Estate -viinin punaviini tuo esiin hapankirsikan ja karhunvatukan tuoksuja, joita täydentävät vanilja, paahteinen puu ja mustaherukka. Maussa Allesverloren Estate -viinin Cabernet Sauvignon Swartland alkaa ihanan kuivana, tarttuvana ja aromaattisena. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen ja tiivis. Elinvoimaisen hedelmähapokkuutensa ansiosta Cabernet Sauvignon Swartland on suutuntumaltaan ihanan raikas ja eloisa. Jälkivaikutelmassa tämä Coastal Region -viininviljelyalueelta peräisin oleva varastoitava punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vivahteita karhunvatukasta ja hapankirsikasta. Liuskekivi- ja hiekkakivivaltaisen maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät jälkivaikutelmaa.
Vinification of the Allesverloren Estate Cabernet Sauvignon Swartland
Tämä tasapainoinen punaviini Etelä-Afrikasta on valmistettu Cabernet Sauvignon -rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Coastal Regionilla. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle liuskekivi- ja hiekkakivimaahan. Cabernet Sauvignon Swartland -viinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan ilman rasittavia ja vähemmän valikoivia koneita. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi tyylikäs Cabernet Sauvignon Swartland kypsytetään 18 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositukset Allesverloren Estate Cabernet Sauvignon Swartlandille
Tämä eteläafrikkalainen punaviini sopii parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa nautittavaksi keitetyn vasikanlihan, papujen ja tomaattien kanssa, kaaliruladien tai thaimaalaisen kurkkusalaatin seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Allesverloren Estate